FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Declaraţie uimitoare a unui căpitan de la un club important din Liga 1! Vrea insolventele retrogradate deşi echipa lui se află în situaţia asta

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 13:49

Tot mai multe cluburi din Liga 1 au ajuns în insolvenţă, iar situaţia este îngrijorătoare şi pentru jucătorii din campionatul nostru.

Geraldo Alves e de aceeaşi părere cu Gică Hagi şi crede că toate cluburile aflate în insolvenţă ar trebui retrogradare, chiar dacă Petrolul, echipă unde el evoluează, este în această situaţie.

“Eu sînt de aceeaşi părere cu Hagi. Nu sînt de acord că asta se întîmplă. Nu trebuie să fie ceva în care clubul să se refugieze.

Cred că nu e o competiţie sănătoasă, lucrurile trebuie să se schimbe aici, în România. Sper din inimă că toate echipele care sînt în insolvenţă vor ieşi cît mai rapid, lucrurile să se poată schimba.

Mă deranjează cînd sînt acasă şi mă gîndesc la viitor, asta da, dar cînd sînt la meci şi cînd sînt la antrenamente, asta nu.

Inima mea e aici, la Petrolul, am vrut să rămîn aici, am construit împreună un lucru frumos, cu galeria, atunci gîndul meu a fost mereu să rămîn aici şi probabil să-mi închei cariera aici.

Dar, din păcate, nu ştiu ce se întîmplă, nu ştiu care sunt gîndurile la club. Atunci, voi respecta contractul pînă la sfîrşit", a spus Geraldo Alves conform DigiSport. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (123)
bamse1901
bamse1901  •  22 Martie 2015, 20:16

pai nu stie cum sa plece de acolo

1349magus
1349magus  •  22 Martie 2015, 16:49
Postat de rangers94 pe 22 Martie 2015, 16:29

Aha ................... Rangers're playing you tonight at the Garden . Abia astept . :)))))))))))))

Din pacate maine trebuie sa ma trezesc devreme! Slabe sperante sa vad meciul. Oricum, play off-ul e asigurat, mai trebuie doar sa-l rateze aia de la LA.:))

samertx
samertx  •  22 Martie 2015, 16:44
Postat de maianimalule pe 22 Martie 2015, 16:37

Romania, Italia, Germania sunt doar cu vreo 50-60 de ani mai "batrane" decat Ucraina, presupun ca si ele tot tari artificiale suntem. sau urmand aceasta logica, federatia rusa are doar vreo 24 de ani de existanta si o gramada de teritorii furate, hai sa-i demontam.

Ia și tu o trusă de chei și începe de la zidul chinezesc încoace. :)) Să ai și-o balalaikă la tine, nu se știe cînd ai nevoie de ea. :))

Vezi toate comentariile (123)
Comentează