FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Declarații dure ale lui Duckadam la adresa Armatei: "Nu mă mai interesează! Să nu mai aud nici un cuvînt"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 12:19

Steaua are în continuare probleme cu Armata și CSA, după ce Gigi Becali a pierdut sigla și echipa a fost dată afară de pe Stadionul Ghencea.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre relația dintre CSA și Steaua și îi atacă pe cei de la Armată.

"Nu mă mai interesează de Armată și CSA. Să nu mai aud nici un cuvînt despre ei. Să își facă echipă și ce vor, pentru că nu mă interesează.

Subiectul Armata este închis pentru mine.  Ei m-au dat afară din Ghencea și cînd echipa era antrenată de Ilie Stan și s-au purtat urît cu mine și cînd eram jucător.

Noi încă nu am terminat de strîns lucrurile din Ghencea. Va mai dura puțin și cred că săptămîna viitoare vom termina", a spus Duckadam la televziunea sportro.

Citește și: Steaua face transferuri, dar n-are unde să se antreneze » Anunțul făcut de Burleanu 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
917354354952688
Marian Andrei  •  07 Iulie 2015, 17:05

ma astia steaua suporter ma da ce faceti ramaneti fara echipa?? pe cine sustineti daca boschetari nu fac alt club? ce faceti ghencea nu mai are nocturna nu are lift nu mai are nimic , ce faceti ca boschetari nu au bani nici sa plateasca r.a.t.b-ul.. ce va faceti? pe cine mai sustineti va duceti si incurajati pe aia care platesc sa faca armata? bv ma baieti se vede ce de treaba sunteti aveti o mentalitate in 2015 de te pisi pe ia.. hai ducetiva in stefan cel mare si sutinti pe dinamo cand joaca cu campioana romaniei steaua ducetiva voi suporteri generali sustineti dinamo impotriva fcsb.... aa nu uitati ca Fotbal Club Steaua Bucuresti tot va avea suporteri sa nu credti ca sunteti voi miezu...

917354354952688
Marian Andrei  •  07 Iulie 2015, 16:53

adevarau ee ca voi sunteti primi in caz de razboi..:))) vai capu vostru... si daca vreti sa va invat eu facetiva echipa cu armata jucati la matineu armata vs voi facetiva campionatu vostru.. poate promovati la wc care ajunge primu:)) nu va uitati ba ce circ fac astia bine le face becali ca le ia si nocturna si tot sa vedem ce se ajunge de templu fotbalului romanesc. pacat ca mai stau si in zona aia, ma mandream stau in ghencea domne ,, acum o sa ma rada lumea ce ee aia ghencea cine mai ee ghencea ras si ***,, da asta din cauza voastra ca ai pupati pe aia ca nu a ajutat clubu steaua cu nimic din contra au castigat chirie daia mare treaba voastra mai bine va reprofilati va duceti sa sustineti dinamo impotriva fcsb nu fiti prosti..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

faxx
faxx  •  07 Iulie 2015, 15:52

asta nu i ala de la teatru cu papushi fcsb-ist .. care se plimba prin tzara .. cu echipa nomada fcsb 2003?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează