FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI 1-0

Declarații explozive ale lui Hagi! Atac virulent la selecționerul Contra: "Reflectează, Cosmine! Ianis nu e convocat pentru că e fiul lui Hagi? This is Romania!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 23:59

Imediat după ce Cosmin Contra a anunțat lotul pentru "dubla" cu Chile și Finlanda, Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a reacționat extrem de dur și a lansat un atac virulent la adresa selecționerului.

"Regele" e nemulțumit că doar Alexandru Cicâldău a fost chemat la lot și nu înțelege de ce Ianis Hagi a fost sărit din schemă și de această dată de Contra.

"Cred că Viitorul merita să aibă mai mulți jucători la lotul național. Merita să fie convocat și Ianis Hagi, e cel mai bun marcator și pasator din 2018. A jucat la U21, a fost cel mai bun în meciul cu Anglia. A făcut onoare României în meciul cu Anglia, a desenat pe teren.

Ce să facă mai mult? Să dăm și noi telefoane cum dau alții? E căpitan la locul 3, dar n-are voie la națională? Nu se poate? De ce nu merită să fie la lot? Că e fiul lui Hagi? În schimb, sunt convocați jucători care nici măcar nu sunt în play-off. E România, iar România e dură rău. This is Romania! E un semnal de alarmă.

Nu pot fi liniștit că am doar un singur jucător la lot, din moment ce toată lumea spune că jucăm cel mai bun fotbal. Atunci hai să convocăm din Qatar și Arabia Saudită! Suntem campionii României, iar Țîru a fost uitat! N-a fost convocat nici Florin Tănase de la FCSB, care e cel mai bun jucător U23 din România. Cum e posibil?!

Now, in Romania, Ianis Hagi a arătat pe teren că e cel mai bun, uitați-vă la cifre! Le e frică de faptul că vom da prea mulți jucători la lot. Naționala e prea puternică și valoroasă, cum să vină jucători de la Viitorul? Aoleu! Cine e Viitorul, ce a jucat Viitorul până acum? Țîru, Hodorogea, Bălașa de ce nu sunt la lot? Că sunt de la Viitorul? Reflectează, Cosmine, suntem campionii României și suntem pe locul 3! Probabil că nu te-ai uitat pe cifre!

Selecționerul trebuie să-i convoace pe cei mai buni, atât!", a spus Hagi, la TV Telekom Sport.

5 goluri
și 4 pase decisive a reușit Ianis Hagi în 2018 pentru Viitorul, în 12 meciuri

Merita Ianis Hagi să fie selecționat?

DA
NU

"muncesc pentru crearea unei echipe competitive"

Altfel, Hagi s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale în victoria reușită pe teren propriu cu Poli Iași, 1-0. Campioana en-titre e acum pe 3, dar are nevoie de un rezultat favorabil în meciul din ultima etapă cu CFR pentru a încheia campionatul pe podium. 

"Am avut doi atacanți care nu sunt în formă bună, dar măcar au încercat. Am greșit în prima repriză, am construit bine, dar în ultimii 30 de metri nu am făcut ce trebuia. Când ai un om în plus, trebuie să știi să-ți desfaci adversarul și să-ți creezi ocazii. Mental, jucătorii nu mai sunt cum erau la început. Am făcut jocuri bune în acest an, dar ei sunt prea tineri pentru a duce atât timp presiunea. Per total, sunt mulțumit.

Mă bucur pentru Ianis, și eu, și el ne-am asumat în iarnă un drum greu. Mă bucur că ne-a ieșit. Ne-am asumat anumite riscuri cu o echipă tânără și cu Ianis căpitan. E un tânăr de perspectivă, foarte valoros, poate deveni un jucător important al României. 

Pentru mine e important ce facem la anul. Trebuie să construim o echipă competitivă, nu trebuie să slăbim, ci să devenim o echipă mai puternică. Deja muncesc de ceva timp pentru crearea unei echipe competitive. Vor fi și jucători tineri și jucători cu experiență", a spus Hagi, la Look TV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (92)
636956183126358
Lucian Dimitriu  •  12 Mai 2018, 12:42

Dacă la echipa sa patronul se bagă este de rău și antrenorul devine cârpa lui. La Națională se schimbă treaba, antrenorul are în fișa postului să convoace numai jucătorii susținuți de cei 18 mil. de antrenori din țară, să adopte numai tactica de joc stabilită de aceștia. Bă, voi sunteți sănătoși la cap ? :-((

zizu
zizu  •  12 Mai 2018, 12:00
Postat de cristi_oase pe 12 Mai 2018, 09:11

Isi permite ca e HAGI ba. Gheorghe Hagi care are un proiect ambitios si care a reusit sa castige campionatu.Tu cine esti ? Stiti sa aruncati cu pietre in cei care face ceva in tara asta huooooooo. Vai de voi cei carel criticati pe acest om pe Ducadam ,Dan petrescu ..si alti aoameni care au adus tara asta pe locuri fruntase in fotbal .

acest...om,a favorizat infractori,acest om,a jucat cand si cum a vrut ptr nationala tarii(amintesteti de cate ori a fost huiduit fiindca juca doar ptr el pe teren),acest jucator de fotbal,ar trebui sa l pupe pe lucescu in toate partile posibile,acest jucator nu a stralucit nici la real,nici la barca ci ....la brescia si galata! daca juniorul era atat de valoros,il luau altii de la fiorentina nu tat su

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  12 Mai 2018, 11:25

in sport primeaza valoarea si apoi numele ! hagi jr.mai trebuie sa mai astepte pentru ca nu este pregatit pentru pasul acesta .degeaba este capitanul echipei pentru ca a avut meciuri in care a fost zero barat ,asa ca stai la rand deocamdata .

Vezi toate comentariile (92)
Comentează