FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - BOTOȘANI

Declarații halucinante date de Iftime! "Vreau să-i fac un cadou lui Gigi" + distruge un fost angajat: "Nu știu de ce l-a luat Dinamo, nu făcea mai nimic la noi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2018 15:01

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dat câteva declarații incredibile înaintea meciului cu CFR Cluj din prima etapă a Ligii 1, care e azi, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Iftime speră să încurce campioana en-titre și să-i facă un cadou lui Gigi Becali. De asemenea, îl desființează pe Anton Heleșteanu, plecat în vară la Dinamo

"Nu am nicio prietenie cu Steaua, am o relație de respect cu Gigi Becali, cu care am vorbit în câteva rânduri la telefon. Sper să-i fac un cadou, să vedem dacă putem", a zis Valeriu Iftime la TV Digi Sport. 

...despre Heleșteanu: "Nu e o pierdere plecarea lui la Dinamo. Oricum nu făcea mare lucru. Venea doar în weekend aici, pentru că locuia la Iași. Nu știu de ce l-a luat Dinamo, dar nu e treaba mea". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
aldo_m
aldo_m  •  21 Iulie 2018, 16:04

botosani alaturi de viitorul este satelitul lui fcsb asa ca nu trebuie sa ne mire decaratia lui eftimie acum gigi stie ce vrea din prima i a stimulat putin pe moldoveni ca prea a fost cu sange pt banii lui gigi

159273521119211
Florin Popescu  •  21 Iulie 2018, 08:18

botosani.craiolguta ,voluntari,viitoru,calarasi sunt aliante sigure pt oi dar se va mai gasi cineva sa le puna bete in roata si sa termine iar pe 2

147259629210475
Valentin Onea  •  21 Iulie 2018, 08:07

Moldoveanul asta se crede becali sau i.nicolae. Cum sa-ti permiti sa spui asa ceva de un colaborator de al tau asa ceva ? Lipsa de educatie, ca la mai toti asa zisi patroni din fotbalul romanesc. De aia nu avem nici rezultate, ca se merge numai la ciupeala.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează