FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CHIAJNA

Declaraţii războinice ale lui Stoichiţă înainte de Petrolul - Chiajna! » Ce au pregătit suporterii înainte de startul partidei

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 13:31

Petrolul are un meci extrem de important cu Chiajna în lupta pentru salvarea de la retrogradare, luni seară de la 20:30, în direct pe Digi, Dolce, Look şi liveTEXT pe GSP.RO.

 "Trebuie să câştigăm cu Chiajna pentru că oaspeţii noştri luptă pentru acelaşi demers. Este obligatoriu să învingem deoarece în alte condiţii ne îndepărtăm de îndeplinirea obiectivului propus, menţinerea în prima divizie", a precizat antrenorul care şi-a chemat elevii în cantonament cu două zile înainte de joc.

Adrian Ropotan şi Zoubir revin după o etapă de suspendare, dar "Lippi" are alte probleme de efectiv. Tudose, Tamuz şi Benga acuză diverse probleme de sănătate, dar se speră ca toţi cei trei să fie apţi la ora disputei.

Înaintea jocului, de la ora 18.30, suporterii Petrolului vor participa la un miting prin care se atrage atenţia asupra stării de lucruri care domneşte acum la echipă.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează