FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Declaraţii surprinzătoare în Italia ale lui Ze Maria despre Ceahlăul: "Jucăm cel mai bun fotbal din România"

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 21:33

Ze Maria îşi laudă echipa în presa din Italia şi spune că antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, este cu ochii pe unul dintre jucătorii săi


Brazilianul a venit în iarnă la cîrma echipei moldovene, iar de-abia în ultima etapă a reuşit prima victorie, 1-0 în deplasarea de la Chiajna. Tehnicianul crede totuşi că echipa sa poate mult mai mult şi a declarat pentru fcinternews.it că elevii săi fac parte din elita Ligii 1.

"Începutul a fost greu, dar lucrurile au început să se schimbe. Sîntem echipa care joacă cel mai bun fotbal din România, chiar dacă avem foarte mulţi tineri în formaţie. Mulţi fotbalişti fac parte din lotul U21, iar unul dintre ei, Marian Drăghiceanu, este urmărit şi de Arsenal", a declarat sud-americanul pentru publicaţia italiană.

Ze Maria a vorbit şi despre cei mai promiţători jucători de la Ceahlăul: "Ştefănescu este un conducător de joc foarte bun, este gata pentru campionatul italian, la fel şi Tăbăraciu. Să nu îl uit şi pe Doru Popadiuc", a încheiat antrenorul.

5 puncte în 6 etape a obţinut Ceahlăul sub comanda lui Ze Maria

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dash.berlin
dash.berlin  •  30 Martie 2015, 11:25

:)))))) ceva de genul "una grande partida" partea a 2-a :D

gazistu
gazistu  •  28 Martie 2015, 12:25

ce sa zica si el! fiecare isi lauda echipa si zice ca are cea mai buna echipa !!!

nino
nino  •  28 Martie 2015, 11:00

Pustiul de care zice ca il vrea Arsenal , Draghiceanu , e un talent incredibil . O sa ramaneti muti cand il veti vedea jucand. E fabulos :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close