FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOŞANI - STEAUA, DUMINICĂ, DE LA 17:00, DIGI1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Declaraţii tăioase ale antrenorului de la Botoşani înaintea meciului cu Steaua: "Normal că pentru Reghe e uşor în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 21 septembrie 2013 12:01

Cristi Popovici, antrenorul celor de la Botoşani, surprinde cu declaraţii ofensive înaintea meciului cu Steaua, de mîine, ora 17:00, Digi1 şi liveTEXT pe GSP.ro

Tehnicianul moldovenilor crede că roş-albaştrii şi-au arătat limitele în eşecul cu Schalke, scor 0-3, dar remarcă şi avantajul pe care îl are Reghe faţă de el: un lot mult mai valoros.

"S-a văzut că şi Steaua cînd dă de echipe puternice are probleme. E uşor în campionatul României cînd iese conducerea Stelei şi declară că ei lucrează nu ştiu în ce mod şi sînt foarte performanţi. E uşor să spui asta cînd ai lotul cel mai bun, echipa cea mai bună, jucători la naţională", a declarat Popovici pentru site-ul oficial al clubului.

"Vrem să scoatem cît mai mult din acest meci şi să fim şi după acest joc tot în faţa lor în clasament. Ne dorim să plece lumea fericită de la stadion, să rămînem pe o poziţie fruntaşă. Punctele tari ale echipei sînt încrederea dată de ultimele evoluţii şi entuziasmul de a juca cu un stadion plin. Puncte slabe nu ştiu dacă avem. Să le spună Reghecampf", a mai spus Popovici.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  22 Septembrie 2013, 00:01
Postat de supereduardo10 pe 21 Septembrie 2013, 23:35

Bravo tatica inseamna ca oile se vor chinui la Botosani si nu vor avea doar un amical :)

☭apidistii sunt niste nulitati si se vor desfiinta in decembrie ! atunci va fi sarbatoare nationala ! Stiu ca nu esti prostul nimanui... dar cineva o sa te adopte odata si odata. De obicei esti nebun, dar ai si clipe de luciditate cand esti doar idiot.

supereduardo10
supereduardo10  •  21 Septembrie 2013, 23:35

Bravo tatica inseamna ca oile se vor chinui la Botosani si nu vor avea doar un amical :)

castiani
castiani  •  21 Septembrie 2013, 22:00
Postat de man32 pe 21 Septembrie 2013, 20:28

Eu ii dau dreptate lui Popovici. Practic, Steaua nu mai are adversari in Liga 1, pe noi ne-a retrogradat TAS, Dinamo nu mai poate pune probleme, CFR nu mai sperie pe nimeni, Petrolul nu e favorita la locul 1. De aceea, numai Botosaniul este speranta celor urasc de moarte Steaua, indiferent cu ce echipa tin. Sper ca sa bata Botosani si cred ca Croitoru e prea pesimist, sa ne aminitim ca atunci cand Steoaia a jucat in rezerve s-a trezit condusa mai bine de o ora de Gaz Metan. Tin sa mai si felicit Botosaniul pentru recordul in Liga 1, 7 etape fara infrangere, la egal cu Rapidul in 1954.

asta e problema voastra. steaua. la ora la care tu comentezi aici, echipa voastra joaca un meci cu tribunele goale pe giulesti. sunteti penibili

Vezi toate comentariile (38)
Comentează