FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Defensivă-șoc în Derby! Reghecampf e nevoit să improvizeze din nou

Bălaşa nu a ratat niciun meci al FCSB-ului din acest an
Bălaşa nu a ratat niciun meci al FCSB-ului din acest an

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2017 00:00

Reghecampf a primit ieri vești proaste din partea staff-ului medical: Bălașa s-a accidentat și e incert pentru meciul de duminică.

E meciul de totul sau nimic pentru Laurențiu Reghecampf! Antrenorul vicecampioanei plănuiește să-și anunțe despărțirea de echipă, indiferent de rezultat, la finalul partidei cu Dinamo de duminică seară, de pe Arena Națională.

Pe lângă tensiunile din cadrul formaţiei, declarațiile critice ale patronului la adresa jucătorilor și fuga fanilor de pe stadion, antrenorul de 41 de ani se mai confruntă și cu probleme importante de efectiv.

Cu Tamaș suspendat pentru meciul cu Dinamo, dar și pentru cel cu Astra, de etapa viitoare, după ce-a încasat un "roșu" prostesc în deplasarea de la Viitorul, Reghe a primit ieri o veste foarte proastă din partea staffului medical al FCSB.

Mihai Bălașa are probleme musculare serioase, nu s-a antrenat deloc în ultimele zile și este incert pentru Derby de România! În aceste condiții, Reghe va trebui să încropească o defensivă inedită contra rivalilor din Ștefan cel Mare.

Fără prea multe soluții, antrenorul va începe pe dreapta cu Enache, pe care l-a făcut praf pentru greșelile repetate din meciul cu Viitorul, iar în centru cu Pintilii, reprofilat din mijlocaș, și cu Moke.

Pe stânga își va păstra locul de titular Momcilovici. Sistemul va suporta și el modificări, din 4-2-3-1 transformându-se într-un 4-1-4-1, cu Muniru singurul mijlocaș, în fața lui Jakolis, Boldrin, Ov. Popescu și Tănase, iar în față Alibec.

"Le-am transmis jucătorilor că acesta este ultimul meu meci dacă nu vom câștiga. Nu mai suport să mă bată Dinamo! Vreau să văd că îşi doresc să rămân lângă ei"
Laurențiu Reghecampf, antrenor FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1916004141963759
Francisc Nyaradi  •  31 Martie 2017, 12:27

numele fcsb este corect el inseamna FOTBAL CLUB *** BECALI

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

811730288915362
Constantin Luca  •  31 Martie 2017, 10:57

NU INVESTITORII SANT DE VINA,SISTEMUL,POLITICA,OCONDUCERE DE *** LA FRF,LA FEL LA LIGA,COMISII DE ZERO BANI,ARBITRI CARE STABILESC CLASAMENTUL,SE VEDE DIN AVION,CE MAI VRETI ? NU VEDETI CA TOTUL S-A DISTRUS IN TARA ASTA ? SANTEM CONDUSI DE STRAINI,NE MERITAM SOARTA,AM AJUNS SLUGILE ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

193893057647314
Bjorn Larsson  •  31 Martie 2017, 10:46

Pentru noi FCSB este Steaua, nu conteaza ce fac comunistii de la CSA, FCSB este Steaua. Ne-am intors din pacate la cooperativa de pe vremea lui Ceasca, ne-am intors la comunisti si la securisti, CSA sa stati in liga 4 - 20 de ani.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează