FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA

Degringoladă totală la nou-promovata din Braşov » N-au mingi, n-au apă şi nici echipament!

Bucuria promovării în premieră în
Bucuria promovării în premieră în "A" s-a dus rapid, la Corona au rămas doar problemele

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 18 iunie 2013 21:03

17 jucători au refuzat să plece ieri în cantonamentul de la Tărlungeni: sînt neplătiţi de peste 3 luni, îşi spală tricourile acasă şi beau apă de la robinet.

Sezonul viitor al primei ligi se anunţă un fiasco. Iar incertitudinea privind numărul participantelor e dublată de scandaluri interne. Una din formaţiile cu situaţie delicată e Corona Braşov! Nu mai puţin de 17 fotbalişti au refuzat, ieri, plecarea în cantonamentul de la Tărlungeni, care e asigurat gratis de primarul comunei braşovene!

"N-au mingi, beau apă doar de la robinet, din bidoane de plastic de cinci litri, îşi spală echipamentul acasă!", spun apropiaţi ai echipei. Directorul tehnic Aurel Ţicleanu a ajuns într-o postură tristă, dar amuzantă, cerîndu-le elevilor săi să aducă înapoi mingile!

Jucătorii acuză că nu şi-au primit salariile de mai bine de trei luni, nici prima de promovare. Fiindcă au restanţe financiare de peste 100 de zile, ei ar putea depune oricînd memorii pentru a deveni liberi de contract, dar vor să mai aştepte cîteva zile rezolvarea situaţiei.

60.000 euro e prima totală de promovare pe care trebuie s-o primească jucătorii Coronei

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (13)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  19 Iunie 2013, 20:27
Postat de apokalyps pe 19 Iunie 2013, 11:30

lasa ca isi recupera ei banii de la jiji.eu nu inteleg totusi cum au promovat astia si de ce au primit licenta.

Vorbește mai încet, că te aude DNA și dacă începe o anchetă, s-a zis și cu Coronanieni ăștia.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  19 Iunie 2013, 20:26

Ei lasă. Începe liga blatistă a lui mitică și după vreo două trei blaturi, Corona va bea numai apă Evian, vor arunca la gunoi echipamentul după fiecare joc și vor face naveta la țară cu avionul, ce mai contează că vor fi tot pe ultimul loc. Doar obrazul subțire se ține cu sacrificii....fotbalistice.

caminero
caminero  •  19 Iunie 2013, 17:00
Postat de walhalla pe 19 Iunie 2013, 09:55

"Corona" au, le mai lipseste coliva, iar pe post de cruce, o pot folosi pe cea de pe Caraiman.

Nu se poate, crucea de pe Caraiman e-n județul Prahova :D :D :D Acu că mă gîndesc, tipii ar putea să joace pe stadionul de pe platoul Bucegilor, de la Piatra Arsa, la 2000 de metri, ca bolivienii :D :D :D o să-i facă pe toți la capitolul respirație.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează