FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 3-2

Deian Sorescu, după prestația magică din Dinamo - Voluntari: „Au zis că ne dau 9 sau 10 goluri. Acum am ocazia să vorbesc eu!”

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Deian Sorescu (23 de ani) a marcat toate golurile gazdelor. +49   FOTO
Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Deian Sorescu (23 de ani) a marcat toate golurile gazdelor.

Articol de , - Publicat luni, 19 iulie 2021 22:48 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 23:18

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Deian Sorescu (23 de ani) a marcat toate golurile gazdelor.

Toate detaliile despre Dinamo - Voluntari, AICI!

Deian Sorescu a avut o seară magică în fața celor de la FC Voluntari. Mijlocașul dinamovist admite că declarațiile arogante ale adversarilor l-au motivat suplimentar și îi asigură pe fani că nu va părăsi echipa la greu. 

Deian Sorescu, MVP în Dinamo - Voluntari: „Eu vorbesc doar după meci”

„Au fost mulți jucători tineri la noi. Mă bucur că au putut să lupte și să vadă ce atmosferă creează acești fani minunați. Așa este, eu prefer să nu vorbesc înainte de meci, o fac după. Acum am ocazia să vorbesc eu.Au zis că ne dau 9 sau 10. Astăzi am demonstrat pe teren. Pe noi ne-a făcut să arătăm altă față astăzi.

Mi-am asumat cartonașul galben (n.r. după primul gol), am pe spate o poveste care pe mine mă motivează. Am arătat banderola către unicul nostru căpitan, Cătălin Hîldan. A fost primul nostru meci cu spectatori, după pandemie, și am vrut să arăt că este alături de noi. 

Nu vreau să vorbesc despre plecare. Am contract cu Dinamo până în 2023. Îmi voi respecta contractul, nu mi-am depus memoriu. Am pierdut și eu la fel ca ceilalți colegi. Nici eu nu sunt cu banii la zi”, a spus Deian Sorescu, la Telekom Sport. 

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

Dinamo, fără străini la meciul cu Voluntari

  • Ultima dată când Dinamo nu a folosit fotbaliști străini pe durata unui meci a fost pe 18 mai 2013, FC Vaslui - Dinamo, scor 4-1. Pe bancă s-a aflat portarul macedonean Kristijan Naumovski.
  • Ultimul meci al lui Dinamo doar cu jucători români pe foaie a avut loc pe 22 mai 2010, FC Vaslui - Dinamo, scor 2-0. „Câinii” erau pregătiți în acel moment de Cornel Țălnar.

148 de străinia utilizat Dinamo în istoria ei pe prima scenă. Gruparea roş-albă, locul 1 la acest capitol. Pe 2 se află CFR, 144 străini

Cadre din meciul Dinamo - FC Voluntari 

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, după victoria cu Voluntari: „Au jucat cu sufletul. Suntem în urmă cu pregătirea”

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali dezvăluie încă un transfer grandios pregătit de CFR Cluj: „Așa am auzit, dar nu mă sperie”

Cine televizează FCSB - Șahtior Karagandy, în turul II al Conference League

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
magic4ever
magic4ever  •  20 Iulie 2021, 11:01

Ce se mai oftica fanii clonei FCSB ca nu este Dinamo la pamant cum vor ei si castiga cu juniorii si cu super Sorescu care le da clasa perlelor de carton de la FCSB...

corsair83
corsair83  •  20 Iulie 2021, 10:27
Postat de cataliin72 pe 19 Iulie 2021, 22:58

Hai ca tot play-out scrie pe voi..

La cate incercari a fost pusa Dinamo in ultimii 8 ani si faptul ca s-au zbatut sa ramana in A cu ajutorul fanilor, merita tot respectul; orice alta echipa era picata demult in B, C. Altii baga bani in transferuri au buget de milioane si sunt vesnic perdanti. Or aparea pana la urma in sezoanele viitoare si bani la club ori vreun investitor serios, ca sa poata concura si Dinamo de la egal la egal cu celelalte echipe din fata.

red77
red77  •  20 Iulie 2021, 08:49
Postat de andreidim2001 pe 20 Iulie 2021, 05:19

Alooo, potailor, mie mi ar fi rușine să vorbesc. *** Iara v a dat 3 puncte. Si ce sa vezi dupa ce *** *** acum trebuie "aranjat si parfumat" " pe cațelusul sorescu. Pregatit pentru vanzare. ***

Nu mai bine ***? Avem câteva locuri unde. Alegi tu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează