FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SPORTUL, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Deja tremură! » Stoichiţă a apărut stresat la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sportul

Rocada Stoichiţă - Stan s-ar putea realiza în sens invers mai repede decît au
Rocada Stoichiţă - Stan s-ar putea realiza în sens invers mai repede decît au "pariat" chiar şi agenţiile de pariuri, care au oferit cotă pentru demiterea lui "Lippi" imediat ce acesta fusese instalat // Fotomontaj: Lucian Alecu

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 aprilie 2012 21:04

Antrenorul are semnale că poate fi demis după prima înfrîngere şi a aflat că Ilie Stan e pregătit să revină pe bancă.

Mihai Stoichiţă bifează în seara asta abia al doilea meci la conducerea Stelei şi deja e stresat. Antrenorul are informaţii că-şi riscă postul contra Sportului Studenţesc, ca şi în rundele ce vor urma. Gigi Becali tot mai speră la unul dintre primele două locuri şi în nici un caz n-ar ierta ratarea accesului în Europa League, adică pierderea primelor cinci poziţii ale clasamentului, şi e gata să-l sacrifice şi pe Stoichiţă, pe care abia l-a adus. În locul lui ar reveni Ilie Stan, adică exact omul pe care "Lippi" l-a înlocuit!

Şomer de cînd a fost dat afară, "Iliesta" aşteaptă pasul greşit al Stelei şi apel de la Becali ca să se întoarcă. Tensiunea de care e înconjurat e vizibilă şi în comportamentul lui Stoichiţă. În general un tip calm, care-şi controlează bine emoţiile, tehnicianul a apărut ieri într-o conferinţă de presă şi a arătat extrem de stresat.

S-a mişcat încontinuu pe scaun, ca un tic, indiferent de felul în care decurgea discuţia. A fost dezorientat încă din start, fiindcă n-a avut un discurs de introducere, cum procedează de obicei antrenorii: "Puteţi să-mi adresaţi direct întrebări". A răspuns scurt de cîte ori a fost chestionat, continuînd să se agite singur pe scaun şi n-a glumit niciodată. Iar după cinci minute s-a ridicat şi a ieşit din sală. Pe lîngă presiunea legată de păstrarea postului în acest final de sezon, Stoichiţă mai are o grijă: azi va fi primit, la revenirea lui în Ghencea, de un public potrivnic. Suporterii au anunţat deja că au de gînd să-l conteste. E singurul subiect despre care "Lippi" a comentat mai liniştit: "Asta e, am mai trecut prin aşa ceva şi ultima oară cînd am antrenat-o pe Steaua, dar am plecat cu capul sus".

"Nu-i analizez, nu eu i-am adus!"
Stoichiţă a răspuns surprinzător atunci cînd a fost întrebat despre situaţia lui Geraldo, un fotbalist al cărui acord expiră după ultima etapă a campionatului: "Dacă mi se prelungeşte contractul şi din vară încolo, atunci o să-mi dau cu părerea. Dar aşa, nu! Eu am angajament pînă la finalul sezonului şi antrenez ce am găsit, e un lot pe care nu eu l-am făcut".

Nu marchează, dar "e un băiat extraordinar"
Antrenorul Stelei s-a referit ieri şi la Tatu, atacantul care n-a mai înscris în campionat din etapa a doua. "Eu sper să fie vorba doar despre ghinion în cazul lui. E un profesionist adevărat, după cum îl văd la antrenamente, şi are un caracter frumos, e un băiat extraordinar", a explicat Stoichiţă.

"Nu mă gîndesc la o diferenţă mare de scor, vreau măcar să cîştigăm. Cu 1-0, nu contează cu cît!" (Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua)

"Să fim atenţi la Sportul, o echipă lipsită de complexe şi care a progresat enorm faţă de turul campionatului!" (Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"CFR ni l-a suflat pe Sougou"

Gigi Becali a dezvăluit în emisiunea Contraatac, de la GSP TV, de ce Sougou n-a ajuns la Steaua în ciuda faptului că trupa din Ghencea l-a dorit: "În vara trecută, m-a sunat MM şi mi-a zis «Patroane, vezi că pe Sougou ni l-au suflat cei de la CFR!». L-am fi dorit şi noi, dar asta este". Sougou a marcat 6 goluri şi a oferit 10 pase de gol în tricoul ardelenilor în acest sezon, în timp ce Tatu a înscris doar de două ori şi n-a dat nici o pasă decisivă.

Matei s-a reaccidentat!
Fundaşul dreapta al Stelei s-a ales cu o nouă accidentare după ce se recuperase total în urma operaţiei de la ligamentele încrucişate, suferită în august anul trecut. Gabi Matei are o leziune musculară şi va avea nevoie de minimum două săptămîni pentru a reveni la antrenamentele normale. Cel mai probabil, Matei va putea juca în tricoul Stelei doar în ultimele 6 etape, care se vor disputa în perioada 2-20 mai.

"Walter, dă-mi banii înapoi pe Machado!"
După ce a aflat că atacantul pe care l-a cumpărat definitiv de la U Cluj a suferit o accidentare extrem de gravă, ruptură a ligamentelor încrucişate, Gigi Becali îl somează pe Florian Walter. "O să-i cer să-mi dea înapoi banii, pentru că m-a păcălit. Ştia că Machado are o accidentare mai veche şi, dacă e om de onoare, trebuie să-mi dea înapoi banii!", a spus Becali, care l-a oferit pe Dorinel Popa la schimb, plus 200.000 de euro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (48)
sibelius
sibelius  •  08 Aprilie 2012, 13:21
Postat de the_cezar pe 08 Aprilie 2012, 09:39

:)))lasa-l ba,zi mai bine,e blat deseara? se pastreaza traditia?

Cred ca ai gresit echipele. La Steaua- Sportul nu exista o traditie. Era una la CFR- Bistrita.

sibelius
sibelius  •  08 Aprilie 2012, 13:17
Postat de saviola2_8 pe 08 Aprilie 2012, 12:01

de unde stiitu mama omidule? sigur s=au gasit investitori la echipe insignifiante fara performante si fara fani , echipe gen vaslui,cfr.urziceni si altel si nu s-ar gasi la steaua investitori? sunteti bolnavi la cap, steaua e o echipa care daca ar intra pe mainile unuim om normal la cap nu aiurit paranoic d=-asta cum e becali s-ar intretine singura si s=ar scoate profti numai din marketing si vanzari de bilete! cu un managemtnd ezastrous ciobanu a facut bani de pe urma selei si e cu mult [pe profit gandeste-te ce ar fi reusit un om normal la cap sa faca.

Cat timp Steaua e legata de minister nu o sa vina niciun om normal. La fel si la Dinamo sau Rapid. Nu baga nimeni banii intr-o emblema fara stadion si baza de antrenament proprie si cu suporteri care au impresia ca ei sunt buricul pamantului. Crezi ca Porumboiu sau Arpi baci nu aveau bani de investit la Steaua/Rapid/Dinamo? Aveau, dar nu aveau nicio motivatie sa o faca.

banmarcel
banmarcel  •  08 Aprilie 2012, 12:34

Daca se duc pe varianta de blat sa le fie rusine si oricum nu vor ajunge departe ,adica sus in clasament iar in ceea ce priveste revenirea lui ILIE... im-i vine sa rad...IN NICI UN CAZ NU TREBUIA DEMIS.Asa face Becali dupa ce cumpara jucatori buni sa faca un lot foarte bun strica totul cu antrenorii.Eu in locul lui ILIE nu m-as mai intoarce daca as fi rechemat.Cu toate astea nu pot sa nu tin cu STEAUA...FORTA STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează