FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Deja vu? Discuția privind prelungirea înțelegerii lui Contra cu Dinamo seamănă tot mai mult cu ce s-a întâmplat cu Rednic

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 11:35

Cosmin Contra și patronul Ionuț Negoiță au tot mai multe discuții despre eventuala prelungire a contracului antrenorului dinamovist.

Deocamdată, cele două părți n-au reușit să ajungă la un acord, toate condițiile tehnicianului nefiind pe placul patronului "câinilor". 

De altfel, Cosmin Contra a avut nevoie de mai mult timp de gândire și în momentul în care a preluat-o pe Dinamo. Atunci a durat câteva zile din momentul în care s-a înțeles cu Negoiță și până a făcut primul antrenament cu echipa.

Situația tinde să semene din ce în ce mai mult cu cea în care a fost Mircea Rednic în sezonul trecut, când tehnicianul a părăsit-o până la urmă pe Dinamo. 

"Negocierile cu Dinamo sunt în linie dreaptă, dar sunt anumite puncte pe care nu le acceptă nicio parte, nici eu, nici domnul Negoiță", a zis Cosmin Contra la conferința de presă de astăzi. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
sakamoto
sakamoto  •  05 Mai 2017, 17:14

Fotbalul romanesc nu are jucatori de valoare-i-ar vinde patronii urgent-prin urmare Contra, stie bine ca in cupele europene, deranj mare. Nici ***, tudor etc nu-l pot ajuta. Asa ca...la anul si la multzi ani!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redbuldog
redbuldog  •  05 Mai 2017, 13:18

Performanta in Europa nu face nici antrenorul de Pipera,chit ca investeste de 10 ori mai mult ca Negoita,o echipa competitiva nu se face peste noapte,la Dinamo fluctuatia de jucatori e intensa,astfel nici Gurita nu va ,,scoate" capul pe afara...fara stabilitate financiara visam la cai verzi...!

ray51
ray51  •  05 Mai 2017, 12:12

Degeaba vrei sa faci Coloseum la Broscautii din Deal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează