FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Delete din zona de Champions League! » Steaua tremură în continuare: UEFA nu a anunţat nici ieri decizia

Site-ul UEFA conţine 35 de sigle ale echipelor din primele două tururi ale Champions League, singura care lipseşte fiind cea a Stelei +2   FOTO
Site-ul UEFA conţine 35 de sigle ale echipelor din primele două tururi ale Champions League, singura care lipseşte fiind cea a Stelei

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 24 iunie 2013 22:38

Forul de la Nyon, chiar dacă n-a oferit un verdict, a creat confuzie după ce a scos aseară trupa din Ghencea din zona dedicată cluburilor participante în Ligă.

Steaua a aşteptat degeaba o zi întreagă să vadă dacă va avea dreptul că participe în Champions League. Comisia de Disciplină a UEFA n-a anunţat verdictul în privinţa Dosarului Valiza, judecat vineri după-amiază la Nyon.

Chiar şi Valeriu Argăseală, care şi-a petrecut toată ziua de ieri la sediul UEFA, a trebuit să plece din Elveţia în jurul orei 21:00, atunci cînd avea programată cursa de avion spre Bucureşti, înainte de a afla verdictul comisiei prezidate de Thomas Partl.

Out din tabelul siglelor
Totuşi, aseară, în jurul orei 20:00, UEFA a creat confuzie şi îngrijorare în rîndul celor din Ghencea, dar şi al suporterilor ei. Ce s-a întîmplat? Pe site-ul organismului de la Nyon, în zona de Champions League, singura echipă ce a fost ştearsă din lista de 36 de participante din primele două tururi preliminare a fost chiar Steaua! Atît din tabelul siglelor cluburilor, cît şi din tabelele ţărilor care dau echipe.

În plus, în dreptul fiecărei echipe s-a scris un status referitor la Liga Campionilor. În dreptul tururor formaţiilor a apărut: playing in: Champions League 2013-2014, status activ. Pe pagina Stelei însă, acest mesaj lipseşte şi apare doar numele trupei din Ghencea.

Prezentă la tragere, dar pusă sub asterisc
Starea de incertitudine a fost amplificată de faptul că ieri dimineaţă, Steaua figura în toate aceste tabele. A urmat tragerea la sorţi pentru turul 2 preliminar din Ligă, în care trupa lui Reghe a fost introdusă în urne şi a picat cu Vardar Skopje. Apoi, UEFA a publicat rezultatul ţintarului, dar a adăugat un asterisc: rezultatul tragerii la sorţi va fi validat după verdictul măsurilor disciplinare aflate pe rol.


GLUMA ZILEI DE ASEARĂ DE PE GSP.RO
"Ce ar fi zis Gigi Becali dacă ar fi fost în libertate? Vă spun eu: Dumnezeu vrea să-mi dea o palmă. Na, păcătosule, rabdă, îndură. Vrea să mă treacă prin toate chinurile posibile" (rzvany_83)

"Dacă decizia va fi de excludere, vom face apel, astfel că nu se pune problema să nu rămînă în picioare meciul cu Vardar. Decizia Comisiei de Disciplină nu e nici definitivă, nici executorie" (Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (177)
ovidiu1969
ovidiu1969  •  25 Iunie 2013, 14:26

Ar fi fost bine daca unii dintre voi n-ar mai fi adaugat si emblema clubului cu care (probabil) simpatizeaza. Asta pentru ca in momentul de fata, dupa ce citesti un comentariu scris de cineva care pare sa aiba vadite probleme psihice, te uiti apoi imediat in dreapta si gasesti confirmarea ca omul e dus cu capul. De obicei sunt embleme care contin combinatii de culori in care este inclus si albul.

elohin
elohin  •  25 Iunie 2013, 12:08
Postat de alpin pe 25 Iunie 2013, 11:29

E problema ta. Nu te-am obligat eu sa faci pe prostul pe aici.

da ma -ta ?? ma -ta ce mai face ?

alpin
alpin  •  25 Iunie 2013, 11:29
Postat de ave_biancorossi pe 25 Iunie 2013, 10:41

prin acest ultim com te descalifici complet. de fapt, nu e cazul sa mai pierd vremea degeaba cu tine.

E problema ta. Nu te-am obligat eu sa faci pe prostul pe aici.

Vezi toate comentariile (177)
Comentează