FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Demollari explică de ce Bakaj nu a reuşit la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 21:49

Stranierul cu cele mai multe goluri marcate în Liga 1 după vasluianul Wesley, Sulejman Demollari, a oferit motivele pentru care  conaţionalul său, Elis Bakaj (24 de ani), împrumutat în prezent la Cernomoreţ Odesa, n-a reuşit să se impună la Dinamo.

"Elis a fost cel mai bun jucător în Albania, timp de trei ani a fost declarat fotbalistul anului. Eu l-am propus la Dinamo, însă toate lumea ştie care este atmosfera la echipă şi la nivelul fotbalului din România în general. Parcă faţă de anul trecut Dinamo a scăzut puţin în valoare. Jucătorul are o tehnică foarte bună, însă trebuie să se pregătească mai bine fizic", a declarat Demollari la Dolce Sport.

"Cînd am venit în România, la Dinamo, am găsit o echipă foarte bună, cu jucători extraordinari, majoritatea titulari în echipa naţională. Nu ştiu exact care este motivul pentru care fotbaliştii nu mai joacă la fel ca înainte. Acum copiii sînt atraşi mai mult de Facebook, jocuri pe calculator şi alte lucruri", a mai spus fostul fotbalist albanez.

5 goluri în 27 de meciuri în Liga 1 a reuşit Bakaj pentru Dinamo. La Cernomoreţ, mijlocaşul albanez a marcat o dată în 5 partide bifate pînă acum

Citește și:

Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (14)
rivadeldinamo
rivadeldinamo  •  07 Aprilie 2012, 10:33

NU NE MAI SENSIBILIZEAZA ACESTE ANUNTURI FACUTE DEGEABA !!!! MAI BINE VEDETI DE PE UNDE MAI LUATI CATEVA BABE, ...., LA DINAMO VIN TINERII DOAR CA SA SE ANTRENEZE IN PAUZE, CACI, IN TEREN INTRA BABELE ASTEA SPURCATE, SE RUP IN PATRU MERGAND LEGANAT, GEN DANCIU, ...SE SCREM STIL CATALIN,...., DAU GAZE PE TEREN, ...GOLURILE SUNT IN CAPUL ANTRENORULUI, ..., CARE, ...CICA, ...SE FACE CA TRUDESTE PE MARGINI....,.... NISTE MIMI , ASTEA SUNTETI !!!!!

r3mus_dinamovistu
r3mus_dinamovistu  •  06 Aprilie 2012, 11:27

Pai cum sa reuseasca daca nu joaca? Daca Andone il baga 10 minute la 3 meciuri?. Pasa bine, dribla,. a avut si vreo 5 goluri frumoase... Dar daca il tii pe banca normal ca isi pierde din valoare. Iar fricosul asta de Ciobi si-a batut si mai rau joc de el. Defapt...Ce-ar fi zis Cat.Munteanu daca statea pe banca, iar Bakaj era titular? La Cernomoret Odesa joaca mult mai mult ca la Dinamo, iar recent a marcat golul victoriei impotriva bunilor nostri prieteni poltavieni.

flafy
flafy  •  06 Aprilie 2012, 11:07
Postat de draki pe 05 Aprilie 2012, 21:54

Eu nu vad nici o explicatie, probabil explicatia este simpla, un jucator vopsit asa cum se mai practica si la noi lipsit de valorea.

nu este, si daca il vezi 5 minute jucand iti dai seama ce potential are, da pase ca si Munteanu,are o tehnica chiar mai buna decat a lui Munteanu plus ca este si cu 10 ani mai tanar! cate echipe din Romania(inafara de FC Vaslui) mai au mijlocasi de creatie? noi avem unul singur si acela batran,cand nu va mai juca de unde luam un mijlocas de creatie ca astia nu-s pe toate drumurile!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează