FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI SF. GHEORGHE

VIDEO Denis Alibec, optimist înaintea play-off-ului: „Putem aduce titlul la Constanța” + Ce a spus Ionuț Larie

Ionuț Larie (36 de ani), fundașul central al celor de la Farul Constanța, și Denis Alibec (32 de ani), atacantul „marinarilor”, au prefațat meciul pe care dobrogenii îl vor disputa împotriva lui Sepsi
Ionuț Larie (36 de ani), fundașul central al celor de la Farul Constanța, și Denis Alibec (32 de ani), atacantul „marinarilor”, au prefațat meciul pe care dobrogenii îl vor disputa împotriva lui Sepsi

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 14:31 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 15:05

Denis Alibec (32 de ani), atacantul de la Farul Constanța, și Ionuț Larie (36 de ani), fundașul central al „marinailor”, au prefațat meciul pe care dobrogenii îl vor disputa împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, în prima rundă din play-off-ul Superligii. 

  • Farul Constanța - Sepsi Sf. Gheorghe se joacă duminică, de la 16:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport. 

Cei doi fotbaliști ai lui Gheorghe Hagi consideră că urmează un meci complicat împotriva covăsnenilor, care s-au calificat in extremis în play-off, după ce au învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 4-0. 

Adrian Porumboiu, răspuns nimicitor pentru Adrian Sălăgeanu, după declarațiile acestuia la GSP Live: „Obraznic, nesimțit, minte cu nerușinare! Avea o mare problemă cu cămătarii, d-asta era traumatizat”
EXCLUSIV
Adrian Porumboiu, răspuns nimicitor pentru Adrian Sălăgeanu, după declarațiile acestuia la GSP Live: „Obraznic, nesimțit, minte cu nerușinare! Avea o mare problemă cu cămătarii, d-asta era traumatizat”

Denis Alibec, atacant Farul, înaintea meciului cu Sepsi: „Putem aduce campionatul la Constanța”

„Suntem pregătiți pentru acest play-off. Intrăm foarte încrezători și cred că putem aduce campionatul la Constanța. Sepsi poate fi o echipă periculoasă, dar dacă noi vom reuși să ne facem jocul pe care l-am făcut în retur, cu ei la noi acasă, cred că vom câștiga acest meci”, a precizat Denis Alibec. 

Ulterior, Denis Alibec a vorbit și despre convocarea la națională, dar și despre meciurile tricolorilor, cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie), din preliminariile EURO 2024.

„Este foarte bine pentru mine, pentru club, faptul că avem jucători convocați la națională. Important e să mergem acolo și să reușim să jucăm foarte bine, să luăm cele 6 puncte puse în joc și să plecăm cu prima șansă pentru calificarea la European.

Pe foaie, meciul cu Andorra este unul ușor, dar totul depinde de noi. Dacă vom merge acolo pe vârfuri ne vom face viața grea”, a precizat atacantul trupei dobrogene. 

În final, Denis Alibec a vorbit și despre prelungirea contractului cu Farul, până în vara lui 2025. 

„Nici nu am vorbit cu domnul Hagi când am prelungit. Mi-a propus Zoli (n.r.- Zoltan Iașko, directorul sportiv) să prelungesc și am acceptat”, a concluzionat Denis Alibec. 

Ionuț Larie, fundaș Farul, înainte de meciul cu Sepsi: „Poate avem un avantaj că jucăm acasă”

„Începem un nou mini-campionat. se anunță un meci greu cu Sepsi. S-a văzut în meciul cu Craiova că au o echipă foarte bună, dar, la fel ca în sezonul regular, sperăm să facem un joc foarte bun și să luăm punctele, pentru că este primul meci acasă, în fața suporterilor, și trebuie să ne menținem locul întâi”, a spus Ionuț Larie. 

Întrebat dacă Farul are un anumit avantaj prin prisma faptului că Sepsi a jucat ultima dată joi, „stoperul” liderului a răspuns: 

„Nu cred că avem un avantaj, având în vedere faptul că Sepsi a jucat joi. Toate echipele din Liga 1 cred că pot juca o dată la 3 zile. Poate avem un avantaj că jucăm acasă. În fața suporterilor noștri ne-am simțit foarte bine. Contează ca la meci să fim modești, să facem ce ni se spune și să punem în practică ce am antrenat toată săptămâna”. 

Ionuț Larie a fost întrebat și dacă „marinarii” au avut o problemă să afle mai târziu decât restul echipelor din play-off adversarul din prima etapă. 

„Nu ne-a deranjat faptul că ne-am aflat adversarul târziu (n.r. - joi, după victoria lui Sepsi cu FCU Craiova). Am antrenat săptămâna asta mai multe sisteme de joc. Noi suntem pregătiți pentru Sepsi acum. Nu ne-a încurcat cu nimic faptul că nu am știut de la începutul săptămânii cu cine vom juca”. 

Stoperul a vorbit și despre lupta la titlu, dar și despre absențele din lotul constănțenilor. Mihai Popescu, cu care face pereche în centrul apărării, este suspendat și nu va juca cu Sepsi. 

„Cred că abia după turul play-off-ului se vor decide echipele care vor lupta la titlu. Până atunci, cred că și Sepsi are o șansă. Avem înlocuitori destui pentru Popescu, avem și tineri jucători care pot juca acolo. 

Mister va decide, pentru că echipa încă nu este făcută, dar cred că avem destui jucători pentru a-i înlocui pe cei suspendați sau accidentați. Sperăm să începem cu o victorie, contează mai puțin dacă primim gol.  

Contează să marcăm goluri multe și să facem suporterii fericiți la final”, a declarat Ionuț Larie, la conferința de presă. 

Citește și: 

Suporterii au venit la antrenamentul echipei în suferință din Superligă » Torțe, fumigene și un mesaj tranșant în româno-franceză

Se ocupă de look-ul mai multor fotbaliști din Superligă și-n timpul liber tunde gratis oamenii străzii: „Sunt un om credincios”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează