FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL

Denis, fumător în public! » Alibec n-a jucat în Ghencea şi îşi umple timpul cu bere şi cu ţigări

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 10:55

Denis Alibec vine la Steaua dacă Internazionale îi reziliază contractul. Atacantul de 22 de ani pe care Gică Hagi îl vede "la fel de talentat ca Benzema" a lipsit aseară în Ghencea, împotriva roş-albaştrilor.

El s-a ales cu o suspendare de trei etape în urma meciului cu CFR Cluj (0-2), fiindcă l-a înjurat pe arbitrul Colţescu şi a fost aproape să-l şi altoiască pe "central". Foloseşte pauza ca să se distreze cu prietenii. Denis a postat pe facebook fotografii cu el în diverse ipostaze: pe plajă cu un grup de amici, apoi cu o ţigară aprinsă în mînă, alta cu o sticlă cu bere.

Alibec, pe care Hagi l-a împrumutat de la Inter şi l-a transformat în acest sezon într-un fotbalist bun, readucîndu-l la o formă OK, revine în vara asta în proprietatea lombarzilor. Becali şi Reghecampf sînt interesaţi să semneze cu el în cazul în care italienii vor fi de acord să rupă înţelegerea cu Denis.

Alibec a marcat 5 goluri pentru Viitorul în Liga 1 şi ar veni la Steaua să concureze cu Rusescu, cu Nikolici şi cu un alt vîrf pe care roş-albaştrii vor să-l achiziţioneze pînă la startul pregătirii pentru stagiunea următoare.

7 goluri în 40 de meciuri are Alibec în Liga 1. Denis are 22 de ani şi în perioada petrecută la Inter a contabilizat două apariţii în prima echipă, în mandatul lui Jose Mourinho

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
tigare_electronica
tigare_electronica  •  18 Iulie 2013, 21:49

singura metoda eficienta de a te lasa de fumat este tigara electronica afla mai multe pe www.mahoarca.ro intra si te v-om ajuta sa alegi tigare electronica potrivita cu tine

tigare_electronica
tigare_electronica  •  18 Iulie 2013, 21:49

singura metoda eficienta de a te lasa de fumat este tigara electronica afla mai multe pe ://www.mahoarca.ro/ intra si te v-om ajuta sa alegi tigare electronica potrivita cu tine

toma29
toma29  •  20 Mai 2013, 14:51

Asta e zoofil.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează