FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dennis Şerban a retrăit cu Maccabi episodul PSG: "Ca şi atunci, Steaua a primit prea repede gol"

Dennis Şerban a trăit şi el o umilinţă cu PSG asemănătoare cu cea împotriva lui maccabi. foto: evz.ro
Dennis Şerban a trăit şi el o umilinţă cu PSG asemănătoare cu cea împotriva lui maccabi. foto: evz.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2011 10:04

Ruşinea cu Maccabi Haifa, 0-5, le-a adus aminte suporterilor stelişti de un alt episod neplăcut din istoria clubului, dubla cu PSG, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Dennis Şerban îşi aminteşte înfrîngerea dură de pe 27 august 1997 contra echipei franceze, partidă în care a fost titular. Atunci, Steaua antrenată de Mihai Stoichiţă a pierdut la Paris cu 0-5, după ce în meciul tur îl cîştigaseră la masa verde, 3-0

Maniera clară prin care Steaua a pierdut acel meci a dat naştere la multe specualţii. "Sînt doar prostii", a spus Dennis Şerban într-un interviu pentru evz.ro

"Ţin minte că aveam primă de 30.000 de dolari de fiecare, dacă ne-am fi calificat aş fi luat mai mult decât cîştigam într-un an. Nu a fost vorba de nimic necurat. Ne-au lipsit atunci cîţiva titulari, printre care şi Marius Lăcătuş. Francezii au venit tare peste noi şi pînă să ne trezim era deja 3-0!", îşi aminteşte Dennis Şerban.

Fostul mijlocaş al Stelei şi al lui Dinamo spune că a fost şocat s-o vadă pe Steaua cedînd într-o asemenea manieră contra lui Maccabi Haifa:

"Dacă nu vedeam jocul, nu credeam că e posibil aşa ceva. Mă gîndeam că Steaua poate pierde, dar nu în halul ăsta! Mă gîndeam că ai noştri vor rezista primul sfert de oră, apoi elanul gazdelor se va mai domoli. Nu a fost aşa, din păcate. Şi cu PSG, şi cu Maccabi, Steaua s-a dezechilibrat din cauza unui gol primit repede".

Dennis Şerban(35 de ani) a jucat 3 sezoane pentru Steaua, între 1996-1999, în primii doi ani cîştigînd titlul.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (8)
alpin
alpin  •  22 Octombrie 2011, 15:44
Postat de lp64 pe 22 Octombrie 2011, 12:25

Dar de Montpelier, ce ziceti? 0-5, si 0-3 la Bcucuresti! Chiar, mai exista acea "mare" echipa pe undeva?

Ei, Montpellier avea atunci cateva nume mari in lot! Cantona, Blanc!! Dar echipa a cam disparut, asa cum se va intampla si cu Steaua Ciobanului!!!

maroc1978
maroc1978  •  22 Octombrie 2011, 12:55

nu stiu daca e mai mare umilinta unor rezoltate de 5-0 sau aceea de a fi batut in ambele meciuri de neica nimeni,17 pescari, elf... si numai stiu cum,echipe carora nu le poti pronunta numele, e mai umilitor sa faci platuri in campionat s anu treci de tururile preliminari sau sa ajungi an de an in grupe? asta e,aceasta gasca d eimbecili care a intrat joi pe teren au fost prea siguri ca au in fat ao echip aproasta si sa vazut ce a iesit,la cum a aratat steaua joi i batea si o echip adin liga 5-a de la noi ... ar cam trebui ca si presa sa mai taca,e doar un rezultat, sunt curios ce comparatie se va face dupa ce steaua va umilii rapidul ?

lp64
lp64  •  22 Octombrie 2011, 12:25

Dar de Montpelier, ce ziceti? 0-5, si 0-3 la Bcucuresti! Chiar, mai exista acea "mare" echipa pe undeva?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează