FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV New entry diseară la Derby de România! Cine trebuie să stopeze atacurile FCSB

Adnan Golubovic (dreapta), new entry diseară la Derby de România! Foto: Imago Images
Adnan Golubovic (dreapta), new entry diseară la Derby de România! Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 15:34 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 15:34

Portarul Adnan Golubovic (27 de ani) are misiunea să oprească atacurile rivalei FCSB, după 0-9 în ultima „dublă” din 2021/2022, când Dinamo a retrogradat și au fost umiliți de către roș-albaștri.

  • FCSB - Dinamo are loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, pe „Arcul de Triumf”, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Adnan Golubovic, 27 de ani, a preluat tricoul cu numărul 1 la Dinamo, dar și mănușile de titular al „câinilor”. Evoluția sa a fost apreciată de către suporterii roș-albilor, în ciuda eșecului din runda inaugurală, 0-2 cu CSU Craiova.

Primul transfer la Dinamo după derby: toate detaliile au fost stabilite! Cu cine se va întări echipa lui Ovidiu Burcă
DINAMO
Primul transfer la Dinamo după derby: toate detaliile au fost stabilite! Cu cine se va întări echipa lui Ovidiu Burcă

Cine a mai rămas de la ultima umilință, cine e la debut în derby pentru Dinamo

Acum, dinamoviștii se pregătesc de Derby de România. Din formația lui Ovidiu Burcă, 7 fotbaliști au bifat umilințele sezonului 2021/2022 din confruntările cu FCSB (0-6 și 0-3): Patriche, Amzăr, Ricardo Grigore, Giafer, Bani, Geani Crețu și Bordușanu, momentan nerefăcut după accidentare. Amzăr, Giafer, Bani au toate șansele să fie printre titulari și diseară.

Străinii Larrucea, Bena, Iglesias și Ghezali sau românii Neluț Roșu, Borcea și Țîră au jucat în derby-urile cu CSA Steaua din „B”, pentru nou-veniții Golubovic, Abdallah, Goncalo, Cristi Costin și Politic va fi o premieră totală.

Adnan Golubovic are emoții pentru diseară: „Pentru asta am venit, pentru fotbalul acesta”

Golubovic este favorit să continue ca titular între buturile „câinilor” și împotriva vicecampioanei României, după prestația bună din partida cu Universitatea Craiova.

„Sunt un om curajos, un caracter puternic, am încredere în mine și în cei care-mi sunt alături, în echipă. Am fost impresionat de fanii lui Dinamo, de la bun început. Sunt entuziasmat de tot ceea ce mi se întâmplă.

În Slovenia oamenii sunt mai calmi, mai liniștiți, românii sunt fanatici la fotbal! Pentru asta am venit, pentru fotbal cu tribune pline și cu galerii frenetice. De-abia aștept Derby-ul! Simt că va fi ceva extraordinar, pentru asta am venit la Dinamo, sunt un tip care vrea să trăiască emoții puternice”, a mărturisit slovenul.

40 de meciuria jucat Golubovic sezonul trecut, până să semneze cu „câinii”, de 12 ori menținând neatinse buturile porții sale pentru Koper (locul 6 în Slovenia)

VIDEO. Adnan Golubovic, detalii din cariera sa: „Am început ca atacant”

Citește și alte știri despre derby:

Candidata la titlu care l-a dezamăgit pe Dumitru Dragomir + Ce-i prevestește lui Dinamo

Cele 4 aspecte pe care se bazează Ovidiu Burcă la derby-ul cu FCSB

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează