FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY DE ROMÂNIA

UPDATE Derby de România poate fi suspendat pentru 6.200 de euro! Scandalul a ajuns la un nou nivel: Badea și-a trimis oamenii să își sigileze cabinele TV

Articol de - Publicat vineri, 20 noiembrie 2015 10:00

Derby-ul de duminică, dintre Dinamo și Steaua, programat la ora 20:30 pe stadionul Ștefan cel Mare și transmis în direct de TVR, Digisport, Dolcesport și Look, este în pericol să nu se mai dispute!

17:01

Elisabeta Lipă a fost informată de către sigilarea cabinelor TV de la stadion și-a oferit o nouă replică pentru GSP.RO: "Da, m-am informat asupra situației, văd că oamenii de la CS FC Dinamo și-au sigilat niște cabine, dar ei nu sînt în situația de a conduce la stadion. Nu te joci cu bunurile statului! Domnii de acolo merg la intimidare, vreau să cred că se întîmplă asta pentru că am plecat eu, fizic, din Ștefan cel Mare, din conducerea CS Dinamo.

Dar, nu e de glumă, n-au dreptul să facă astfel de lucruri cu obiectele statului român. Există un proces pe rol între noi, nu văd cum acesta se poate încheia decît cu falimentul societății care ne datorează și nouă enorm de mulți bani".

Actualul ministru a precizat: "Nu există nici un pericol ca meciul de duminică să nu se joace! Cu societatea lui Ionuț Negoiță am avut relații contractuale, atît, din punct de vedere al relației CS Dinamo - FC Dinamo 1948".

17:00

Oficialii de la CS FC Dinamo au trimis doi oameni la stadionul din Ștefan cel Mare, angajați ai firmei fostului șef al "cîinilor", Nicolae Badea, care au sigilat cabinele TV cu o bandă metalică! Nu s-a ajuns la nici un acord între Badea și Negoiță, ultimul vrea să respecte contractul pe care-l are direct cu CS Dinamo, administratorul arenei.

12:20

Există posibilitatea unei noi reprogramări de ședință între CSFC Dinamo și FC Dinamo 1948 în următoarele ore. Societatea condusă de Ionuț Negoiță e interesată să afle ce acte deține societatea lui Badea, conform surselor GSP.

11:37

Elisabeta Lipă, actualul ministru al Sportului și fost președinte al CS Dinamo, crede că "Dinamo Badea" nu are ce să ceară în conflict. Iată cîteva declarații pentru GSP.RO:

"Iar e aceeași tevatură. Cei de la CSFC Dinamo nu au dreptul legal de a solicita nimic, întrucît tot ceea ce există în Complexul Sportiv din Ștefan cel Mare este în proprietatea statului.

Ei au făcut doar niște îmbunătățiri, dar, după ce au folosit ei sau oricare alt club obiectele din complex, ele rămîn ale statului, nu sînt ale cuiva anume, deci nu au ce să ceară! Ar fi ilegal ca ei să ceară vreo sumă unei alte societăți, indiferent cum s-ar numi ea.

Iar noi avem un contract cu CSFC Dinamo în care era stipulat că parteneriatul se desfășoară în condiții normale, atît timp cît e respectat de ambele părți și ambele părți sînt corecte. S-au acumulat datorii la datorii, de la acea societate către stat, fiindcă CS Dinamo este doar administrator al statului.

N-aș putea să vă spun cu exactitate numărul de luni, dar oricum s-a depășit termenul de 3 ani și calculați și dumneavoastră cuantumul datoriilor înmulțind la numărul lunilor suma de 3.500 de euro. Nu înțeleg de ce se continuă această dispută, mai ales că cei de la CSFC Dinamo ar comite o ilegalitate să ceară bani"

"Bătaie" între taberele de la Dinamo

Există de mai multă vreme o situație beligerantă între 3 entități, CS Dinamo, CSFC Dinamo, prezidată de Nicolae Badea, și FC Dinamo 1948, prezidată de Ionuț Negoiță.

"Dinamo Badea", societate aflată în insolvență, este în litigiu cu clubul sportiv, cel condus pînă de curînd de actualul ministru Elisabeta Lipă. Cei de la fotbal cerînd să fie repuși în drepturi în privința unor articole pe care le au în proprietate pe stadion.

Conform surselor de la CSFC Dinamo, "Dinamo Badea" deține pe stadionul din Ștefan cel Mare, tunelul de la vestiare, cabine TV, chioșcuri de catering, aspersoare, pompele din puțurile respective, toate acestea fiind achiziționate și plătite de către gruparea a cărui șef este Badea. Susțin că au lăsat "Dinamo Negoiță" să le folosească gratuit.

Totodată, cei de la CSFC Dinamo acuză: "CS că au făcut un contract de închiriere mascat, pentru 4 ore, cu Voluntari și cu FC Dinamo 1948, pentru o sumă infimă.

Totuși, noi, din diverse motive, în cadrul acelui contract, nu am interzis accesul la ce avem în proprietate. Noi avem probleme cu CS Dinamo, dar și cu FC Dinamo 1948.

Marți, cei de la "Dinamo Badea" au vorbit cu cei de la Dinamo NegoiȚă, urmînd a stabili o întîlnire directă pentru ziua de miercuri, în prezența șefilor jandarmeriei și au solicitat 5000 de euro + TVA, adică aproximativ 6200 de euro, pentru închirierea acelor articole de pe stadion.

Apoi, nu au ajuns la un acord cu cei cărora le-au solicitat suma, iar joi seară s-a stabilit dublarea sumei!

A rămas, totuși, un nou deadline pentru astăzi la prînz, la valorea sumei inițiale, la care se adaugă solicitarea unei loje la dispoziția celor de la CSFC Dinamo, a cinci locuri de parcare și 20 de locuri la VIP.

De ce meciul poate fi suspendat

Pare un amănunt nedecisiv, dar meciul s-ar putea să nu se poată disputa! Dacă nu se dă acordul de folosire a cabinei TV și a scării către locurile unde sînt poziționate o parte din camerele TV, nu se transmite meciul. Practic, se suspendă meciul! 

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani
Superliga
Avocatul care a salvat FRF de la faliment în procesul cu Mititelu, implicat în scandalul momentului! Acuzat de trafic de influență și spălare de bani
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali
Superliga
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (55)
1745flo
1745flo  •  21 Noiembrie 2015, 21:07

inainte se jucau meciurile si netelevizate, mare chestie! Sa puna camerele in tribune si gata!

zecs93
zecs93  •  21 Noiembrie 2015, 01:09
Postat de juliusmad pe 20 Noiembrie 2015, 15:47

:))) tu ce meci ai sa vizionezi? steaua alexandrion la handbal sau steaua exim bank la baschet? sau poate astepti sa inveteze mapn o echipa de fotbal :))

pai aveti si la fotbal, firma aia cu INSURANCE :)))

zecs93
zecs93  •  21 Noiembrie 2015, 01:04
Postat de dinamovist_romanizat pe 20 Noiembrie 2015, 11:48

Ce imagine frumoasa si-a facut Dinamo, Borcea cand era președinte executiv al Clubului de fotbal „Dinamo” a dat mita unei judecatoare!!!!!!!! Mai zic de blatul cu Lazio de la DNA? CEL MAI MURDAR CLUB DIN ROMANIA = DINAMO BUCURESTI!

si treaba cu celebra valiza ?? treaba cu mafia pariurilor pe cand era Reghe antrenor la voi ?? Magariile cu societatea cand a preluat-o Becali si Paunescu ??? Celebrele Omenii nas-fin Steaua-Viitorul si punctele impartite pe axa Satelitilor ??? Steaua cum mai este atunci draga romanizatule ??? Aaa da, asa e, doar ne vedem unii altora barna mare !!!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează