FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, JOI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Derdeluș refuzat » De ce nu l-a folosit Andone pe Nemec în meciul de la Iași, 1-3

Nemec, 31 de ani, a venit gratis la Dinamo, la începutul lunii septembrie
Nemec, 31 de ani, a venit gratis la Dinamo, la începutul lunii septembrie

Articol de - Publicat marti, 20 decembrie 2016 00:00

Nemec a fost menajat la Iași pentru a nu risca vreo accidentare în perspectiva Derby-ului de România, mai ales că nu se știe exact dacă Gnohere va putea fi recuperat.

Dinamo joacă joi seară contra Stelei în prima manșă a semifinalei Cupei Ligii, iar "câinii" vor să salveze din nou finalul de sezon cu un succes în fața rivalei.

Ioan Andone a acuzat din plin după eșecul de la Iași (1-3) suprafața de joc înghețată, de aceea a și hotărât să nu-l expună pe Adam Nemec. A rămas chiar la două schimbări în timpul meciului, nici n-a mai făcut-o pe a treia.

Slovacul a fost menajat pentru a nu risca o accidentare, el urmând să fie titular în Derby-ul de joi. Mai ales că nu se știe exact dacă un alt atacant cu experiență, Harlem Gnohere, va putea fi luat în calcul, francezul fiind încă în recuperare după accidentare. De abia astăzi se va decide dacă "Bizonul" va fi în lotul pentru Derby de România.

Inbox

  • Andone a discutat despre posibilitatea unui cantonament exotic în Bahrain, în perioada 7-15 ianuarie, urmează să se decidă până de Crăciun dacă se va da curs propunerii. În partea secundă a lunii ianuarie, Dinamo va pleca în Andaluzia.
  • "Câinii" speră să-l recupereze și pe May Mahlangu pentru Derby, sud-africanul având probleme după accidentare.
  • Mutu și Dănciulescu vor fi prezenți astăzi, de la ora 13:00, la casele de bilete din Ștefan cel Mare pentru a vinde tichete suporterilor pentru meciul cu Steaua.

4goluri în 13 meciuri a reușit Nemec pentru Dinamo

195de minute e ritmicitatea cu care a înscris internaționalul slovac pentru roș-albi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
anthony_alexandru
anthony_alexandru  •  20 Decembrie 2016, 11:00

neavând o declaratie oficiala pe aceasta tema doar putem presupune - iar daca este asa inseamna ca Daniel Iliuță POPA este erou de sacrificiu evident cu tot restul de echipa care a jucat

demolarii
demolarii  •  20 Decembrie 2016, 10:22

Cu tot respectul pentru Andone, dar a gresit la Iasi folosind jucatori de prima echipa. Era clar ca terenul nu avantajeaza jucatori ca V Lazar sau D Rotariu ori ca Oliva. Trebuia sa introduca de la inceput o echipa mai modesta, de tineri dispusi la contact in conditiile respective, care sa puna presiune fizica pe cei de la Iasi......

Vezi toate comentariile (2)
Comentează