FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENŢĂ DIN RIO MAIOR (PORTUGALIA)

Despotovici: "Voi fi cel mai bun!"

Articol de - Publicat sambata, 26 ianuarie 2008 00:00

Ranko Despotovici (25 de ani) nu a înscris încă pentru Rapid în cele două amicale în care a jucat, dar şi-a păstrat optimismul. "O să mă acomodez bine la echipă, sînt sigur de asta. Nu sînt îngrijorat că n-am marcat, pentru că e vorba de nişte meciuri de pregătire doar, sînt antrenamente, practic. Scopul meu e să fiu gata pentru campionat", spune sîrbul.

Golgeterul din sezonul trecut al campionatului Serbiei a vorbit şi despre modul în care a ajuns să fie transferat în Giuleşti, după ce George Copos povestise că l-a remarcat pe Internet, cînd era răcit şi stătea în pat. "Să fie clar, nu sînt un jucător adus de pe net! Mă cunoaşte toată lumea în Serbia, am avut evoluţii bune acolo şi vreau să confirm şi aici. Nu sînt un anonim!", e punctul de vedere al lui Ranko.

Atacantul e şocat şi de determinarea arătată de cele două echipe portugheze pe care le-a întîlnit de cînd a semnat cu Rapid. "Nu mă aşteptam ca Rio Maior şi Estoril să joace cu atîta agresivitate, nu e foarte confortabil să ai parte de aşa ceva în amicale, dar asta este, trebuie să avem grijă!", spune Despotovici şi îşi arată genunchiul afectat de contactele cu lusitanii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează