FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Detalii spre "noua Steaua": "Cam toți foștii jucători sunt de partea asta, și cei care au câștigat Cupa Campionilor"

Foto: ALex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: ALex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 22:06

Basarb Panduru susține că Marius Lăcătuș intenționează să înființeze alături de CSA o nouă echipă care să poarte numele Stelei, cu care să înceapă din liga a patra.

Mai mult decât atât, fostul fotbalist român susține că Lăcătuș are sprijinul foștilor fotbaliști ai roș-albaștrilor, printre care se numără și câștigătorii Cupei Campionilor.

"Am auzit Lăcătuș vrea să înființeze alături de CSA echipă în liga a patra, dar nu știu detalii. Nu pot să comentez prea mult. Cam toți foștii jucători sunt de partea asta, și generația care a luat Cupa Campionilor în '86.

Cred că o să avem o singură Steaua mai devreme sau mai târziu. Probabil galeria se va duce cu echipa aia, nu are treabă cu liga în care joacă, ci cu palmaresul, cu cine are Cupa Campionilor, acolo se va duce", a spus Panduru la Dolce Sport.

Părerea lui Panduru cu privire la atitudinea fanilor este împărtășită și de fostul antrenor al roș-albaștrilor, Costel Gâlcă.

"Cei de la Armată vor să folosească terenurile din Ghencea, să crească o echipă, e normal. Galeria o să tragă unde simt ei că e Steaua. Numărul fanilor a scăzut, Steaua a suferit foarte mult. Nu e același lucru să joci cu 10.000 sau cu 40.000 de fani", a adăugat Gâlcă.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (138)
819602521427859
Stancu Florin  •  13 Octombrie 2016, 22:57

Probleme mari pt fcsbisti, sunt sigur ca postacii de serviciu nu-l vor lasa pe gigi in detrimentul stelei si vor actiona impreuna cu meme pe facebuci...DOAR FCsBSRL BUCURESTI !

sexilian
sexilian  •  14 Octombrie 2016, 08:53

nu distrugeti PUTINA,nu ne lasati fara MASCARICI........

randoom_._
randoom_._  •  14 Octombrie 2016, 00:04
Postat de sadiku pe 14 Octombrie 2016, 00:01

doar prostii de randoom si valahu cred ca fcsb este steaua :))))))))))))))))))))))))))))))))))

***,pai nici tu nu crezi asa ceva. Steaua este Steaua si joaca in grupele e.l. dinamo aka rusinea romaniei nu a mai castigat campionatul de zece ani si trece prin cele mai crunte umilinte din istoria ei. restul este cancan.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (138)
Comentează