FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dezamăgire la Rapid » N-au jucători nici de o echipă!

Articol de - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 21:33

Giuleştenii s-au reunit ieri la Pro Rapid. Au fost prezenţi doar nouă jucători, dintre care doi portari

Vremurile gri continuă la Rapid. Alb-vişiniii s-au întors din vacantă, însă într-o formulă restrînsă. Primul care şi-a făcut apariţia, în jurul orei 14:00, a fost căpitanul Daniel Pancu. După el au urmat numai 8 jucători, dar şi fostul stelist Sorin Paraschiv, în calitate de impresar. Paraschiv a fost însoţit de doi fotbalişti pe care îi reprezintă, unul dintre ei fiind mijlocaşul Andrei Cerlincă, ultima dată la Rapid CFR Suceava. În afară de aceştia, la ProRapid a fost prezent şi fundaşul Alexandru Iacob, pentru a continua negocierile de reziliere a contractului său.

Primul antrenament oficial din 2015 s-a ţinut la Buftea, terenurile de la ProRapid fiind impracticabile. Din cauza numărului redus de jucători, Cristi Pustai nu s-a implicat în şedinţa de pregătire, fotbaliştii fiind coordonaţi de preparatorul fizic. Antrenamentul a constat din reprize de stretching şi alergări uşoare.

Jucătorii prezenţi la reunire
Portari: Drăghia, Bornescu
Fundaşi: N. Vasile, Al. Iacob, Grecu
Mijlocaşi: Boukaka, Kikas, Al. Dan, M. Martin
Atacanţi: Pancu
* Grecu încă nu a semnat contractul cu Rapid, înţelegerea fiind momentan doar la nivel verbal.
** Mijlocaşul Rui Miguel a aterizat la Bucureşti ieri, la ora 16:00, şi urmează să se pună de azi la comanda lui Pustai.

Pustai prezentat joi
Surse autorizate susţin că antrenorul principal Cristi Pustai trebuia prezentat oficial ieri în cadrul unei conferinţe de presă. Totuşi, preşedintele Dinu Gheorghe a amînat evenimentul pentru joi, în speranţa că prezentarea va fi una comună cu alte cîteva achiziţii în materie de jucători.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
alex_twp
alex_twp  •  14 Ianuarie 2015, 17:45

Parerea mea e ca o sa ajunga la vreo 18 jucatori legitimati la club undeva pe la mijlocul lui Februarie si cei care o sa vina la echipa or sa fie ori jucatori de mana a doua ori unii mai bunicei insa care dorind un contract mai bun au ramas pe din afara si nevoiti de situatie o sa accepte varianta de a juca la Rapid pentru bani marunti (ca sa nu-si iasa din forma). Dinu Gheorghe cred ca e pus sa faca economii acuma, si vrea sa legitimeze jucatori doar pentru 3-4 luni.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Ianuarie 2015, 01:50
Postat de cipet pe 13 Ianuarie 2015, 21:54

Stire pentru gsp, astazi a fost transferat jucatorul portughez Joao Coimbra (28 de ani), maine o sa mai apara 2-3 jucatori, cumva se va face un lot de 20-24 numai de-or fi mai buni ca cei plecati.

da ? asa da. asa sa fie, este si cazul. lotul este extrem de... inexistent, acum.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Ianuarie 2015, 01:50

mai, nu prea e de bine... sa aduca jucatori mai repede.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează