FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

DEZBATERE GSP.RO O legendă stelistă surprinde: "Steaua e mai puternică acum" » Care e echipa mai bună, cu Bourceanu sau cu Sînmărtean?

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 februarie 2014 11:09

Steaua a impresionat aseară în partida cu Concordia Chiajna, scor 4-0, şi a trecut pe primul loc în clasamentul Ligii 1 înainte de a doua restanţă cu Universitatea Cluj, care se va disputa marţi seară, de la 18:15, liveTEXT pe GSP.RO.

Campioana României s-a despărţit de căpitanul Alexandru Bourceanu în această iarnă, transferat la Trabzonspor, însă lipsa mijlocaşului nu s-a văzut în prima partidă oficială din 2014.

Chiar şi legenda stelistă Gabi Balint a remarcat evoluţia Stelei de aseară şi a oferit o declaraţie surprinzătoare, considerînd că echipa este mai puternică acum: "Cu Lucian Sînmărtean în echipă, Steaua este mai bună acum decît a fost în tur".

Care echipă a Stelei ţi se pare mai puternică, cea cu Bourceanu din tur sau cea în care şi-a făcut loc Lucian Sînmărtean?

Echipa Stelei din tur:
Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Popa, N. Stanciu, Tănase - Piovaccari

Echipa Stelei din retur:
Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Sînmărtean - Popa (Chipciu), N. Stanciu, Tănase - Chipciu (Piovaccari)

Citeşte şi: Mihai Stoica nu este încîntat de noua strategie a lui Reghecampf

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (45)
catalin931
catalin931  •  15 Februarie 2014, 18:20

Bah cam cat de talamb sa fii, ca jurnalist, sa lansezi in dezbatere o asemenea tema dupa ce Sanmartean ABIA a ajuns? PE CE CRITERII sa ne bazam cand facem comparatia? Pe numarul de fire de iarba strivite/meci? Pe ala de fire de par? A jucat 90 de minute si gata, ne dam cu parerea CA VOI, GAZETARII?

encipi
encipi  •  15 Februarie 2014, 17:13

Dezbaterea are un raspuns simplu si nici nu e nevoie de mai multe meciuri ca sa iti dai seama. Steaua e mai buna cu Sanmartean, Bourceanu era un excelent recuperator si motivator dar si un pasator bun. Insa era un Lovin mai bunicel, pasand de cele mai multe lateral sau inapoi. Pe faza ofensiva nici nu se poate compara cu Sanmartean. Sanmartean dribleaza intr-un meci cat dribla Bourceanu in 10 meciuri. Steaua a pierdut defensiv, dar a castigat ofensiv. Daca e sa ma intrebi pe mine, oricand prefer un 2-1 sau 3-2, decat 1-0.

dase
dase  •  15 Februarie 2014, 15:51
Postat de florinch pe 15 Februarie 2014, 15:16

Eu nu contest valoarea lotului stelist, mai ales in comparatie cu cel al Concordiei, insa la cat tam-tam a facut Chirila cand toata lumea spunea ca stie deznodamantul meciului din Ghencea, dupa cum s-au desfasurat ostilitatile, mi s-a parut o capitulare neconditinata si nu un meci de fotbal intre doua echipe de Liga I. In ceeace priveste meciul Steaua-Dinamo, nu cred ca dinamovistii vor avea doar 2 suturi pe langa poarta, decat daca si-au reglat atat de bine tinta si celelalte vor fi doar pe spatiul portii.. Oricum, incepand din acest retur pronosticurile pentru Steaua - Dinamo vor fi 1x2, nu numai 1 ca in ultimile 6 meciuri. Sunt sigur de asta.

Ma bucur ca esti sigur de asta, dar realitatea o sa te surprinda..... neplacut.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează