FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluire din vestiarul lui Dinamo: ”Stoican ne-a spus că nu mai rezista! A avut motive întemeiate să plece”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 noiembrie 2014 18:21

Valentin Lazăr, căpitanul lui Dinamo, a vorbit despre plecarea lui Flavius Stoican şi despre cum a fost percepută despărţirea în vestiar.
"A fost un şoc. Nu ne gîndeam niciodată că va pleca, dar trebuie să îl înţelegem. Are motive întemeiate să facă asta. A fost ca un tată pentru noi, pentru că sîntem tineri şi a avut grijă de noi, a ştiut cum să discute cu fiecare în parte. Am fost foarte trişti la despărţire. Ne-a spus că viaţa merge înainte.

El nu mai rezista, nu mai putea să stea, din motive doar de el ştiute. L-am înţeles. Ne-a spus să nu încercăm să-l convingem să se răzgîndească, pentru că nu e cale de întoarcere. Unii dintre jucători s-au ridicat foarte mult în timpul mandatului domnului Stoican, iar acest lucru i se datorează", a spus Valentin Lazăr la DolceSport.

...despre numirea lui Ionel Dănciulescu în funcţia de antrenor: "A fost mereu alături de noi, ştie prin ce trecem. Cred că este cea mai bună alegere pe care putea să o ia conducerea"

Citeşte şi: Debut în antrenorat » Ionel Dănciulescu este interimar la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 05:02
Postat de harppy pe 13 Noiembrie 2014, 19:16

Toti visam la Puriu.

oricine, bine ca si-a luat viteza hapciupaliticul ala dus cu pluta.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 05:02

nu mai rezista el, dar noi nici atat. la urmatorul meci urma sa fie fluierat de PCH tot timpul. dandu-l afara in mod meritat, conducatorii si-au asumat ei rusinea acestui nesimtit, el nu stie ce e aia umilinta, rusine, orgoliu, bun simt. la el, infrangerile pe banda rulanta erau ceva normal, erau reparabile..) vai de Capul lui de Ciment...))

zecs93
zecs93  •  14 Noiembrie 2014, 10:14
Postat de jim._.brown pe 14 Noiembrie 2014, 02:30

Cine negociaza cu Rednic ba proostea ? Nimeni !

Mai citeste si tu ziarele prostovane !!!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează