FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluire uluitoare: ”Mihai Costea a sărit să-l bată pe Ilie Stan!” :O

Mihai Costea a fost în picaj constant de cînd a cunoscut-o pe Daniela Crudu
Mihai Costea a fost în picaj constant de cînd a cunoscut-o pe Daniela Crudu

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 martie 2012 09:54

Întregul scandal legat de relaţia pe care a avut-o cu starleta Daniela Crudu l-a umplut de nervi pe Mihai Costea.

 

Tehnicianul Stelei, Ilie Stan, a încercat să-l ajute pe Costea, sfătuindu-l să se concentreze asupra fotbalului, pentru că altfel riscă să-şi distrugă cariera. La un moment dat atacantul Stelei nu a mai rezistat şi a răbufnit chiar contra antrenorului Ilie Stan.

 

Citeşte şi: Inovatorul Gigi: "De acum, facem teste de IQ cînd transferăm"

Dezvăluirea a făcut-o Corneliu Vadim Turdor. Foarte apropiat de patronul Gigi Becali, acesta a susţinut că are informaţii potrivit cărora Costea ar fi vrut să-l bată pe Stan. La Antena 1, europarlamentarul român a declarat: ”Mi-a povestit mie cineva de acolo că Mihai a sărit la Ilie”.

Citeşte şi: Gigi îi dă un bonus Cruduţei! » Becali o recompensează pe asistenta lui Capatos pentru că s-a despărţit de Costea

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (25)
maryuss87
maryuss87  •  25 Martie 2012, 04:18

nu pot sa cred ca am intrat sa citesc rahatul asta de stire

cinzy
cinzy  •  24 Martie 2012, 23:25
Postat de sibelius pe 24 Martie 2012, 17:19

Medicamente, medicamente, banane...

Stimate soarece de biblioteca , inainte de a defaima o echipa imbogatesteti bagajul de cunostinte sau carate mai bine ca esti o paine in plus tarii daca , Steaua e steoaia pe mama ta cum o numesti? va place sa va dati in stamba aiurea,cand culorile acestui club faceau cinste unei intregii natiuni tu te jucai cu aia mica in tarana sau poate nici nu erai in proiect , in loc sa aduci jigniri mai bine ai face ceva constructiv cu viata ta ma ,chiar nu iti dai seama ca nu iti face pilea nici macar doi bani?!Ma intreb cand vor fi date gardurile jos ,stadioanelor din Romania, dar cu asemenea gandire ca a ta de retardat raspunsul este niciodata,asa ca jignesteti familia inainte de a jigni ceva sacru

bridgefa
bridgefa  •  24 Martie 2012, 23:03

Problema reala e ca Mihai or Florin Costea nu au valoare de Steaua , asta e problema . Ca isi pierde noptile cu nush ce fata asta nu e o problema , orice jucator de virsta lui face asta . Ca Gigi Becali a adus jucator de - 200.000 de euro pe 1,5 milioane de euro e flerul lui . Deci - 200.000 de euro nu 200.000 de euro .

Vezi toate comentariile (25)
Comentează