FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Dezvăluiri de senzație despre Gică Hagi » Ce ar fi ajuns dacă nu era fotbalist: "Tatăl lui îi cumpărase postul" + cum a fost ajutat să continue în fotbal

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 12:43

Gică Hagi, managerul tehnic de la Viitorul, putea avea o carieră total diferită și ar fi putut ajunge șef de sală.

Dan Ionescu, fost director la Centrul Național "Luceafărul", a dezvăluit că tatăl lui Gică Hagi i-a asigurat acestuia postul de șef de sală la restaurantul cazinoului din Constanța, când avea 17 ani.

"Îmi amintesc că tatăl lui Gică Hagi, nea Iancu, Dumnezeu să-l ierte, a spus că i-a cumpărat lui Gică postul de șef de sală al restaurantului de la cazino. Gică era în ultimul an de licelu, iar nea Iancu voia ca fiul lui să aibă un loc de muncă, dacă nu ar mai putea să joace fotbal.

Rezultatele testării capacității de efort aerob nu au fost cele mai bune. Exista un referat prin care Hagi urma să fie exclus din centru. Dar am vorbit cu doamna doctor Elisabeta Pufulete și am reușit să îl salvăm", a declarat Dan Ionescu pentru ziarul Libertatea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
642007169522780
Tniw Icul  •  22 Mai 2018, 14:33

FcsB nu inseamnă nimik. Sunt litere însirate de un ***. Asa a fost inregistrat. Oricum pierdeti si numele asta. Aia din liga 4 franceză v-au dat in judecata la Tas.Noul nume va fi probabil fc pipera.Vai de voi dar meritati ! Cand oierul radea de Iancu si timisoasra... i se întoarce roata.Asta e marea lui credinta =- un prefacut și atat,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knuty
knuty  •  22 Mai 2018, 14:27

Un *** sef de sala??!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  22 Mai 2018, 13:56
Postat de Bumbu Dorel pe 22 Mai 2018, 13:54

Hagi este invatat cu cumparatul unor locuri,posturi si avantaje.Marea lui dezamagire este faptul,ca nu poate cumpara si el un post pentru fiul sau,cu toate ca incearca,incearca si iar incearca !

A cumpara înseamnă a da bani... sine cam greu...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează