FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri din "haită" » Şefii lui Dinamo au pregătit echipa în iarnă pentru Flavius Stoican

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 martie 2015 18:53

Constantin Anghelache, preşedintele lui Dinamo, a recunoscut că o parte din transferurile ”cîinilor” din această iarnă au fost realizate la solicitarea lui Flavius Stoican, nominalizîndu-i pe Andrei Marc şi Ricardo Machado. Tehnicianul îi propusese înainte să fie dat afară la sfîrşitul lui 2014.
”N-am avut nimic cu Stoican şi nici nu am. Politica lui Anghelache a fost una simplă. Marc şi Machado au fost doriţi chiar de Stoican. El i-a propus pentru întărirea apărării. Şi cu Stoican, şi cu Teja am discutat foarte mult despre întărirea defensivei”, a dezvăluit Constantin Anghelache la DolceSport.

Oficialul dinamovist a comentat şi decizia lui Stoican de a lăsa 3 jucători în afara lotului pentru meciul cu FC Braşov, informaţie anunţată în exclusivitate de GSP.RO: "Am ajuns să aflu din presă ce jucători au rămas acasă. Stoican a făcut lotul după ultimul antrenament de astăzi.

Probabil că aşa a decis el. Avem un lot de 25 de jucători de valori apropiate. Pe oricine am pune antrenor, pe Teja, pe Stoican sau pe altcineva, tot rămîn 7 în tribună. Antrenorul trebuie să îşi asigure responsabilitatea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (91)
gavrila1974
gavrila1974  •  21 Martie 2015, 14:31

Comunistule lasa dracu echipa asta in pace nenorocitule

spartanul
spartanul  •  21 Martie 2015, 09:44

daca sau pregatit din iarna e clar asta e varza ca si jucatori pe care ii promoveaza ba negotita vine dracu clubu daca il ai si lasane cu stoican al tau hu hu

zidane92
zidane92  •  21 Martie 2015, 09:13

De cand tortionarul asta mai isi da cu parerea despre Dinamo,pai ce discuta el cu Teja si cu Stoican,daca nu mai e la Dinamo? Adica prostul s-a dat singur de gol ca nu mai e presedinte oficial dar tot el e sef p-acolo nu? E atunci la muie Negoita si Anghelache,groparilor,de abia astept meciul cu Botosani sa va bag in toate cele nemernicilor care vreti sa ingropati Dinamo!

Vezi toate comentariile (91)
Comentează