FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri făcute de jucătorii Stelei » Metodele lui Reghe sînt contestate din interior!

Reghecampf a împlinit luna trecută 38 de ani, cu doar 6 ani şi jumătate peste cel mai bătrîn fotbalist din lot, brazilianul Tatu
Reghecampf a împlinit luna trecută 38 de ani, cu doar 6 ani şi jumătate peste cel mai bătrîn fotbalist din lot, brazilianul Tatu

Articol de - Publicat luni, 21 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 20 octombrie 2013 22:57

Reghecampf e arătat cu degetul că, în ciclul săptămînal, lucrează exclusiv cu primul "11", în timp ce jucătorii care urmează să nu fie în lotul de 18 sînt trimişi pe alt teren doar cu preparatorul fizic.

La Steaua nu curge numai lapte şi miere pentru toţi fotbaliştii în relaţia lor cu Reghecampf. Dacă în privinţa oamenilor importanţi din echipă, care joacă meci de meci, lucrurile decurg bine, există şi jucători în lot care nu numai că nu sînt mulţumiţi de metodele de pregătire, dar s-au şi plîns de acestea şi le contestă.

Gazeta a aflat că în această situaţie se regăsesc măcar doi dintre jucători. Critica la adresa lui Reghecampf e cea referitoare la modul în care acesta îi tratează pe cei pe care nu-i opreşte în lotul de 18 pentru un meci.

"Într-o săptămînă cu meci doar în campionat, începînd de miercuri, lucrează doar cu titularii şi ceilalţi care formează lotul de 18. În schimb, pe cei pe care îi trimite în tribună la meci îi lasă pe mîna unui preparator sau a unui colaborator din staff, cu care lucrează separat, cîteodată chiar pe alt teren, şi foarte mult din punct de vedere fizic" e dezvăluirea unor fotbalişti.

Pe cine a lăsat Reghecampf în mod constant în afara lotului? Mihai Costea, Pîrvulescu, Răduţ, Gabi Iancu, Rîpă sînt printre cei care n-au intrat în planurile de meci ale antrenorului şi care s-au aflat, pe rînd sau împreună, în situaţia de a se pregăti separat de restul colegilor.

Şi Lăcătuş era criticat
Un alt antrenor pe care Steaua l-a avut în ultimii ani şi ale cărui metode erau contestate de propriii jucători a fost Marius Lăcătuş. Lui i se reproşa modul în care se comporta cu fotbaliştii pe care nu-i oprea în lotul de 18, dar nu la nivel de antrenamente, ci la nivel de comunicare.

"Pur şi simplu nici nu ne anunţa. Eram nevoiţi să mergem să ne uităm pe tablă şi să vedem dacă sîntem titulari sau rezerve. Dacă nu ne regăseam acolo, însemna că mergem în tribună. Nu primeam absolut nici o explicaţie" se plîngeau unii dintre jucătorii de atunci.

Ce probleme a avut Oli
Cosmin Olăroiu era considerat fratele mai mare al jucătorilor, dar spre finalul mandatului său, în primăvara lui 2007, a început să aibă şi el dificultăţi în a controla vestiarul.

Deja Gigi Becali începuse să apară public şi să spună cine trebuie să joace şi cine nu, iar Olăroiu s-a trezit la un moment dat "băgat" într-o minişedinţă de oamenii cu greutate din lot, Dică, Petre Marin, Rădoi, Paraschiv, care i-au reproşat că primul "11" nu se mai alcătuieşte pe ce arată jucătorii la antrenament, ci în funcţie de preferinţele patronului. După cîteva săptămîni, Olăroiu a dat curs ofertei de la Al-Hilal şi a plecat.

17 luni au trecut de cînd Reghecampf a fost instalat ca antrenor principal la Steaua, perioadă în care a cîştigat titlul, Supercupa, a jucat optimi de finală în Europa League şi a calificat echipa în grupele Champions League

Topul jucătorilor cel mai des neincluşi în lotul de 18
M. Costea: 16
Rîpă: 14
Răduţ: 7
Filip: 7
Pîrvulescu: 5
G. Iancu: 4

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Un sloven la Steaua - Basel
UEFA a anunţat ieri dimineaţă brigada de arbitri care va oficia partida dintre Steaua şi FC Basel, de mîine seară de pe Arena Naţională. La centru a fost delegat slovenul Matej Jug, de 33 de ani, arbitru aflat pe lista FIFA din 2007. Acesta va fi ajutat de către compatriotul său Matej Zunici şi de austriacul Roland Brandner. Ultimul meci arbitrat de Jug a fost Malta - Cehia, 1-4, partidă din cadrul preliminariilor CM 2014.

Mai sînt 15.000 de bilete
Steliştii nu s-au înghesuit deloc în ultima săptămînă la casele de bilete ale stadionului din Ghencea pentru a-şi procura tichete pentru meciul de mîine din Liga Campionilor. Tocmai din acest motiv, oficialii campioanei au decis ca astăzi să deschidă nu mai puţin de 5 case la Arena Naţională, începînd cu ora 11:00 pînă la ora 19:00. Conform informaţiilor din club pentru acest joc mai sînt disponibile aproximativ 15.000 de bilete cu preţuri cuprinse între 50 lei la peluze şi 250 la tribuna a II-a.

1-0 pentru Steaua, cota 10.00
După două înfrîngeri în Champions League, 3-0 cu Schalke şi 4-0 cu Chelsea, casele de pariuri nu-i dau prea multe şanse echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf. Bookmakerii merg pe mîna elveţienilor pentru o victorie la Bucureşti, cota 2.50, în timp ce un succes al roş-albaştrilor este cotat la bet365.com cu 2.88. Favorit să marcheze primul gol pe Arena Naţională este Marco Streller, cota 5.00, urmat de Pantelis Kapetanos, cota 8.00. Cel mai sigur scor final este 1-1, cota 6.00, iar victoria Stelei cu 1-0 are cota 10.00.

INBOX:
- Adrian Popa, mijlocaş Steaua: "FC Basel e o echipă valoroasă, nu are foarte multe valori individuale, dar e o echipă omogenă, ai cărei fotbalişti joacă de mult timp împreună. Anul trecut au ajuns foarte departe, au eliminat Tottenham şi asta spune multe".
- Scouterii italieni vin să-l urmărească pe fundaşul lui Basel, Fabian Schar, 21 de ani, care este şi în atenţia celor de la Borussia Dortmund.
- Metrorex şi RATB au decis să prelungească programul metroului şi al mijloacelor de transport în comun pînă la ora 01:00 pentru a le oferi spectatorilor posibilitatea să ajungă acasă după terminarea partidei cu Basel.
- Elveţienii de la FC Basel vor ajunge în Bucureşti astăzi, la ora 12:30, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, iar de la ora 19:00 aceştia au programat antrenamentul oficial pe Arena Naţională.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (87)
andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 14:36

De obicei esti nebun, dar ai si clipe de luciditate cand esti doar idiot.

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 14:35

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 14:20

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (87)
Comentează