FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri incendiare ale lui Neubert despre plecarea de la Steaua: "Reghe nu mă mai voia! Îmi zicea să nu vin la antrenamente"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 09:59

În primul mandat al lui Laurențiu Reghecampf la Steaua, când echipa roș-albastră a cucerit două trofee, Thomas Neubert, preparatorul fizic, a fost extrem de apreciat.

În vara lui 2016, neamțul a plecat de la echipa roș-albastră, iar acum a explicat motivele pentru care nu va mai reveni niciodată la Steaua, dezvăluind cum se comporta Reghe cu el.

"Din cauza lui Gigi nu revin la Steaua. Sau poate că Gigi nu ştie, dar când am plecat am vrut să o fac într-un mod plăcut. Voiam să vorbesc cu Reghe și cu MM cu trei săptămâni înainte să fac publică decizia.

Eram în pauza de vară, dar MM nu avea timp pentru mine, iar Reghe era în Las Vegas şi nu avea timp pentru mine. Nu am vrut să vorbesc la telefon, ci faţă în faţă. Am apucat să discut în prima zi după reunire cu Reghe. I-am explicat decizia, motivele și totul. Acum vine partea care mă întristează. Eu cred că am schimbat multe lucruri la Steaua, Gigi a câştigat mulţi bani în perioada aia.

Reghe mi-a dat mesaje în care îmi spunea să nu mai vin și că nu mă mai vrea la echipă. Mi-a spus că nu mai vrea să am probleme cu MM.  Îi spuneam că vreau să vin, iar el îmi spunea să nu mai vin la antrenamente. Nu mă mai voia.

Şi acum ei mă dau în judecată pentru că nu am mai stat acele zile în plus. Cel mai rău e că vor 300.000 de euro de la mine.  Cică aşa era în contractul meu, dar la Ligă şi la Federaţie nu apare asta. M-a mâhnit totul. Poate că Gigi nici nu ştie despre proces. Dar până când nu renunţă la procesul ăsta, eu nu mai pot vorbi despre o revenire", a spus Neubert într-un interviu pentru Pro Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
satyricon
satyricon  •  06 Martie 2017, 14:05

Foarte confuze "dezvaluirile incendiare", foarte neclare! Se intelege ca Neubert intentiona sa plece si vroia sa le spuna direct, dar si ca Reghe vroia sa-l dea afara. Cum este de fapt?

cainelup
cainelup  •  06 Martie 2017, 12:05

"până când nu renunţă la procesul ăsta, eu nu mai pot vorbi despre o revenire" - deci s-ar putea ca, dupa ce au sters aia cu el pe jos, daca renunta la proces, el sa-si ia pungutele alea si sa revina. Bravo, Thomitza, frumos gest, in fond, daca nu te-au si batut, raman prietenii tai de nadejdie. Vezi sa nu le aduci branza de-aia de la voi, ca iar nu mai pot sta aia 2 pe banca.

catalynn
catalynn  •  06 Martie 2017, 10:52

Personal am avut un respect deosebit pt Reghe si realizările sale din primul mandat, readucerea lui am considerat-o cea mai înțeleapta decizie luată de cioban in ultimii ani. Insa acum ca ies toate aceste lucruri la iveală nu mai am cum, inca ii mai dau beneficiul dubiului rezonabil, insa daca acuzațiile sunt adevărate este un om de nimic!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează