FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Dezvăluiri șocante despre oamenii de fotbal din Liga 1: "8 din 10 joacă la pariuri de foame și de sărăcie! Se apucă de asta din cauza disperării"

Jucătorii de la Gloria Buzău au fost acuzați și suspendați pentru trucarea meciurilor la pariuri
Jucătorii de la Gloria Buzău au fost acuzați și suspendați pentru trucarea meciurilor la pariuri

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 15:24

Impresarul Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre situația fotbaliștilor din Liga 1 care joacă la pariuri.

"Știu că se joacă la pariuri, așa cum știe toată lumea. Dacă aș putea să decid eu, i-aș exclude pe toți cei care fac asta din viața sportivă! Cine pariază să nu mai facă fotbal toată viața! Antrenori, conducători, jucători, toți!

Pentru că pariurile distrug fotbalul. Gândiți-vă că apare un copil care vrea să joace fotbal și, cum debutează la seniori, i se spune că trebuie să piardă fiindcă s-a jucat la pariuri! El va înțelege că fotbalul asta înseamnă.

Se pariază de foame și de sărăcie. 8 din 10 joacă la pariuri din sărăcie. Unii au copii acasă și ajung la disperare, mă refer mai ales la fotbaliști din ligile inferioare. Ai 500 de euro pe lună salariu, nu-i primești nici p-ăia și se adună ratele la bănci.

Și-ți mai plâng și copiii acasă. Asta e marea nenorocire! Mulți ajung să parieze din disperare. Eu repet o propunere pentru toată lumea din fotbal: cine are curaj să vină cu mine la detectorul de minciuni! Atunci să vedeți surpriza României! Cred că aș intra în istorie pentru că nu am jucat niciodată", a spus Anamaria Prodan pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul complet doar în ediția tipărită de azi și cea digitală! Aflați cum decurg negocierile când semnează cu un jucător, dacă i s-a cerut să alfe echipele de start ale adversarilor, ce discuții are cu Reghecampf despre jucători, de ce are telefoanele ascultate și ce proces are pe rol cu Cornel Dinu!

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
896192067117678
Nello Milano  •  20 Septembrie 2016, 00:21

CIOCA MISTO DACA NU SE MAI JOACA LA PAREURI IL MAI TII PE REGHEBLAT ?

lucaci1972
lucaci1972  •  19 Septembrie 2016, 19:59

asta e adevarul apoape toti fodbalisti si antrenori pariaza pe meciuri de fotbal eu am vazut cu ochi mei acum cativa ani ,dar atunci nu se dadea mare inportanta dar acum se pariaza pe ascuns nu numai la fotbal

lapusneanul
lapusneanul  •  19 Septembrie 2016, 18:42
Postat de lapusneanul pe 19 Septembrie 2016, 18:25

a disparut articolul cu afacerea anului dintre fecesebe si caini :) si-au dat seama gesepistii ca era o gluma si au pus botu' degeaba, asta daca nu cumva *** ?

uraaa, a reaparut :)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează