FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dialogul zilei » Replică dură pe care un fost jucător al Stelei i-a dat-o lui Alex Chipciu

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 09:28

Steaua și ASA sînt despărțite de două puncte, iar cu patru etape înainte de final lupta la titlu este tot mai aprigă.

Alex Chipciu, mijlocașul Stelei, a comentat duelul cu ASA pentru campionat.

"Vom cîștiga toate cele patru meciuri. O să vedeți că fotbalul va învinge și Steaua va ieși campioană", a declarat Chipciu.

Basarab Panduru, fost jucător al Stelei, i-a dat replica lui Alex Chipciu.

"Păi, dacă trebuie să învingă fotbalul, atunci ASA ar merita acest titlu, nu Steaua, mai ales la ce am văzut în retur", a spus Panduru la Dolce.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (50)
khal_37
khal_37  •  05 Mai 2015, 20:29
Postat de adrian008 pe 05 Mai 2015, 14:34

In parte ai dreptate.Dar in parte nu.Cate articole sunt azi despre Tg.Mures? Nu de alta dar e liderul.Din 22 de articole ,20 sunt despre Steaua(glumesc).Va place si voua ***.

Cate articole pro Steaua sunt din cele 20 enumerate de tine? Niciunul, iti spun eu. Toate sunt atacuri impotriva clubului FC Steaua Bucuresti, a conducatorilor acesteia, a jucatorilor si a suporterilor. Se incearca sa se expuna aceste inventii, aceste halucinatii ca si adevaruri sau fapte reale...dar sunt numai porcarii. Orice om cu minimum de bun simt ar realiza asta. Cate articole denigratoare sunt despre a.s.a. burleanu&co s.r.l., fcdb, rapid(fcrb), craiolgutza, astra, petrolul sunt?????? De ce nu pot lauda a.s.a? Pentru ca s-ar umple de penibil pentru ca au realizat si ei ca o tara intreaga a vazutcum a ajuns acest surogat de echipa pe locul 1. Exact, precum urziceni, sau galati si cfr.

khal_37
khal_37  •  05 Mai 2015, 20:23
Postat de Stancu Florin pe 05 Mai 2015, 15:44

Acest *** vrea sa para inteligent, iar fcsb din fericire trateaza celelalte echipe dupa caracterul lui. Din aceasta cauza pierde fcsb primul titlu din istorie..." steaua exista, dar la alte sporturi, in niciun caz la fotbal"!

S tu vrei sa pari doar inteligent, si nu esti...si tu stii asta! :)))

sibelius
sibelius  •  05 Mai 2015, 17:02
Postat de Stancu Florin pe 05 Mai 2015, 15:44

Acest *** vrea sa para inteligent, iar fcsb din fericire trateaza celelalte echipe dupa caracterul lui. Din aceasta cauza pierde fcsb primul titlu din istorie..." steaua exista, dar la alte sporturi, in niciun caz la fotbal"!

Steaua e la un pas de liga a II-a la handbal, la baschet e o clona, iar celelalte sectii nu se simt nici ele prea bine.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează