FOTBAL  »  Superliga  »  DICĂ LA CFR CLUJ

Dică, atuul CFR-ului pentru titlu

Nicolae Dica, Dica, CFR Cluj
Nicolae Dica, Dica, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2010 00:00

În lupta cu Steaua, Clujul mizează de ieri pe fostul "decar" al roş-albaştrilor, Nicolae Dică

Liderul Ligii I a dat lovitura în acest mercato: l-a împrumutat gratis pe Nicolae Dică pînă la finalul campionatului. Mijlocaşul de 29 de ani şi-a reziliat întîi angajamentul cu Iraklis Salonic, grupare la care era "dat" de Catania pînă la vară, apoi ardelenii au obţinut acordul italienilor de a-l folosi în retur fără a achita vreun cent!

Condiţia pusă de sicilieni? Dică să renunţe la salariul pe această jumătate de an, urmînd a fi plătit doar de "ceferişti". Aceştia îi asigură un venit de "doar" 20.000 de euro pe lună, în vreme ce la clubul din Serie A avea 35.000 E lunar! La sfîrşitul campionatului, clujenii îl pot cumpăra definitiv contra sumei de 1,5 milioane de euro.

Patronul Arpad Paszkany era în culmea fericirii: "Nicolae e un fotbalist pe care ni-l dorim de mult. Putea alege orice altă echipă, dar el a vrut neapărat să vină la noi. Sper să atingă iar performanţele obţinute acum doi-trei ani".

"Pun pariu că CFR îl va transfera definitiv în vară. Dică va marca cel puţin 7 goluri în retur"
EUGEN TRICĂ, ex-căpitan CFR

"Acest transfer nu va fi unul reuşit. Dică trebuia să înţeleagă că în Italia trebuie să alergi. La Steaua era jupîn, toţi îi dădeau mingea. În Italia nu mai eşti jupîn şi trebuie să alergi după minge"
IOAN BECALI, impresar

Regretat de fanii roş-albaştrilor
Ai fi vrut ca Nicolae Dică să revină la Steaua?
DA    64,71%
NU    35,29%

Obiectivele lui Dică » Event + "naţională"

- Nicolae, de ce un transfer la Cluj?
- CFR e un club serios, foarte ambiţios, care îşi propune să cîştige campionatul an de an. Vreau să cîştig eventul în tricoul vişiniilor şi să revin la "naţională".

- De ce n-a fost posibilă o revenire la Steaua?
- Am spus-o tranşant încă din momentul plecării mele din Ghencea: acolo nu mă voi mai întoarce în postura de jucător! Au spus-o şi cei din conducerea Stelei că nu mă mai vor, aşa că... Dar nu mai vreau să discut de Steaua. Îmi doresc o nouă provocare în cariera mea şi vreau să dau totul pentru noua mea echipă.

- Trică spunea că vei marca cel puţin 7 goluri în retur...
- Îi mulţumesc pentru aprecieri. Sper să fiu jucătorul de care CFR are nevoie, nu contează cîte goluri o să dau.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  12 Ianuarie 2010, 17:40

Daca ar mai si alerga un pic dupa minge ar fi mai bun decat Mutu... dara sa e mediocru

 •  12 Ianuarie 2010, 13:15

sa il distruga cand a plecat de la stana de aceea la si dat la catania. 2.la cat de mult vroia sa scape saracul ar fi semnat si cu F.C. badogul numai sa scape din mainile Fecalinilor!!la cat de bine ia mers in gencea credetzi ca mai simte ceva pentru voi,ba din contra va uraste din Ficatziii!!!mutzumitzi STAPANULUI vostru pentru aia nu va ofticatzi pe el sa pe noi pentru niste lucruri pe care vi le-atzi inchipuit,vedetzi care sunt REALITATZILE pentru inceput!

 •  12 Ianuarie 2010, 12:33

Cel mai "puturos"jucator pe care l-am vazut vreo data.....mai presus de Zicu.!!......PACAT DE CFR.!!!credeam ca este o echipa serioasa.....si doreste sa joace fotbal nu TZURCA......dupa ce s-a fript cu MARA acuma se "perpeleste"cu Dica.!!!Ati devenit o echipa de pensionariiiiiiii...aduce-ti toate "HAHALERELE".....25%....ADIO TITLU...v-ati facut-o cu mana voastra.!!!BAFTA..!!!si noroc cu lopata.!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează