FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică nu mai are nici un atacant! Probleme serioase pentru ofensiva FCSB

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 09 iunie 2018 08:48

FCSB l-a scos la mezat pe Alibec, care nu mai are voie nici să se antreneze cu echipa. Celălalt vârf, Gnohere, tocmai a fost operat de hernie inghinală și are nevoie de 5-6 săptămâni ca să revină.

Probleme serioase pentru atacantul francez de 30 de ani al FCSB. Harlem Gnohere a decis ca imediat după finalul campionatului să meargă de urgență la o clinică specializată și să se opereze. În timpul sezonului, "Bizonul" a jucat cu dureri puternice în zona inghinală, nu a fost în niciun moment la sută la sută din potențial și a decis împreună cu staff-ul medical și cu antrenorul că în această pauză competițională trebuie să ajungă la cuțit pentru a scăpa de hernia inghinală de care suferă.

Operația a decurs fără probleme, doar că necazurile abia acum încep pentru Gnohere și staff-ul roș-albastru. Jucătorul a primit recomandarea din partea medicilor care l-au operat ca timp de trei săptămâni să nu facă absolut niciun efort suplimentar pentru a nu exista complicații. "Bizonul" a primit și un program de antrenament pe care trebuie să-l urmeze în această perioadă și există posibilitatea să meargă alături de restul echipei în stagiile de la Poiana Brașov și din Olanda, dar să aibă parte de un program de pregătire separat la sală.

Recuperarea completă este anunțată abia peste 5-6 săptămâni.

Problemele cu care se confruntă în aceste momente Gnohere îi dau serios planurile peste cap lui Dică! Al doilea atacant al echipei, Denis Alibec, e exclus din lot și nu va merge în cele două cantonamente, iar tehnicianul de 38 de ani va trebui să forțeze cu Florin Tănase în atac, post pe care acesta a jucat doar de 4 ori în cele 33 de prezențe în tricoul FCSB în sezonul încheiat.

3.000.000 €este suma pe care Becali o vrea pentru transferul lui Gnohere, după ce în iarnă a refuzat din China 2,5 milioane de euro

"Eu îi doresc pe Omrani și pe Nemec. Sunt discuții cu ei. Se așteaptă răspunsul cât mai repede. La Omrani se judecă și vom vedea ce va fi. Așteptăm să vedem și ce zice Nemec. Avem nevoie de 3 vârfuri"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

"O problemă mare e în atac, acolo avem nevoie de întăriri. Alibec e cum e, probabil că va pleca, sub o formă sau alta. Gnohere are şi el ofertă. E nevoie de cel puţin două vârfuri"
Helmuth Duckadam, președinte imagine FCSB

Ce este hernia inghinală

Hernia inghinală are drept cauză principală scăderea rezistenței musculaturii peretelui abdominal în zona inghinală, urmată de apariția unei umflături în această zonă. Hernia inghinală este mai frecventă la bărbații supraponderali, la cei cu tuse cronică sau cei care depun muncă fizică intensă (ridicare de greutăți frecventă) sau sportivii de performanță. Sursă: csid.ro

Nici nu-l vor, nici nu-l vând

Alibec a fost anunțat că nu va face parte din lotul care va fi deplasat în stagiile de pregătire din vara asta. Dică insista de jumătate de an să-l dea afară pe Denis, doar că Becali îl apăra pe atacant și impunea folosirea lui. Gigi vrea acum 1,7 milioane de euro, același preț cu care l-a cumpărat de la Astra. Doar că valoarea atacantului a scăzut în ultimul an și e greu de obținut acea sumă. Denis a dat un gol în 20 de meciuri în sezonul trecut și a fost etichetat de propriul club ca un fotbalist indisciplinat, greu de suportat.

Face nunta la Paris

"Bizonul" se pregătește de o mare petrecere în capitala Franței. Chiar dacă are trei copii și o relație de mai bine de 10 ani cu iubita lui, Gnohere nu e căsătorit! Și-a programat nunta la vară, într-un restaurant de cinci stele din Orașul Luminilor. Pe lista invitaților lui Gnohere sunt colegii de la Steaua, dar și finanțatorul echipei, Gigi Becali, căruia i-a dat personal invitația la acest eveniment important. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan vor fi nașii atacantului.

Programul FCSB din această vară

11 iunie - reunirea echipei
12-14 iunie- antrenamente cantonament Berceni
15-27 iunie - cantonament Poiana Brașov (România)
28-30 iunie - liber
1-14 iulie - cantonament Apeldoorn (Olanda)

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  09 Iunie 2018, 15:17

vaiiiiii,vaiiiiii,n-are putina hatac,paguba-n ciuperci si vedeti ca patron e vasi nu gheorghe........asa a zis gheorghe ca s-a vandut lui vasi......

cristy82
cristy82  •  09 Iunie 2018, 10:36

tichi-taca barcelona! :)))) acum serios vorbind, e urat ce se intampla la steaua/fcsb, daca gigi era sanatos la cap, le dadea banii' generalilor slinosi, si se retragea frumos in umbra asteptand doar banii an de an. dar, unde nu-i cap vai de picioare vorba aia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează