FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dică: "Şefii lui CFR m-au păcălit" :(

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Nicolae Dică (30 de ani) a pierdut în ultimul moment trenul de Cluj. Mijlocaşul a povestit că, deşi a primit asigurări după terminarea campionatulului că va continua la CFR, conducerea din Gruia s-a sucit în ultimul moment. Internaţionalul român s-a simţit tras pe sfoară.

"Mi-au spus să nu-mi fac alte planuri că vor rezolva un nou împrumut la CFR. Nu a fost niciodată vorba de un transfer definitiv. Am discutat chiar înainte cu o etapă de a ieşi campioni.

Cînd mai erau două zile pînă la reunirea lotului, mi-au spus că nu mă mai vor. Nici măcar nu ştiu dacă au discutat ceva cu oficialii Cataniei. Asta e, se mai schimbă lumea", a spus Dicanio.

Fostul stelist regretă atmosfera din vestiarul clujenilor. "O spun cu mîna pe inimă. Îmi pare rău că mă despart de nişte băieţi extraordinari. Mă integrasem la CFR şi nu uit că de la Cluj am revenit la echipa naţională.

Mă voi prezenta la reunirea lotului la Catania, mai am doi ani de contract. Un loc se va găsi şi pentru mine. În fotbal, e loc pentru toată lumea", a încheiat Dică.

"Eu aş vrea ca Dică să-şi încheie cariera la CFR, măcar cu 2-3 trofee cîştigate cu această echipă. Sper să fie acel număr 10 de care avem nevoie şi să ne fie util"
Iuliu Mureşan, după ce a obţinut împrumutul lui Dică

"Nu-l mai luăm pe Dică"
Iuliu Mureşan, după reunirea lotului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
totdd
totdd  •  02 Iulie 2010, 00:13

Deh mai Dica, daca te duci la terminatii aia de la Cluj asa iti trebuie ! L-au dat ei afara pe Andone, dupa ce i-a facut campioni.....bine tot cu arbitrii......dar pe tine ?! Acolo e bataie de joc !

alpin
alpin  •  01 Iulie 2010, 23:53

Care-i problema? Palermo nu a mai vrut sa-l imprumute, ci sa scape de el!! Dar, cei de la CFR nu sunt prooostii Europei!!! Un imprumut, mai treaca-mearga. Dar cumparare definitiva, la acea suma exorbitanta, pentru nulitatea N'Dica... astea-s "afaceri" pentru Steaua, nu pentru un club serios!!!

666piturca
666piturca  •  01 Iulie 2010, 23:26

Dica, Nu stim ce (nu mai) poti. E trist, dar mirosi a praf (si nu de pushca). Sad. Ia niste ceara sa nu te plicisesti cand freci banca, fie ca e la Cluj, fie ca e la popoul Italiei, unde "mai ai contract inca due anni".

Vezi toate comentariile (27)
Comentează