FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Dică spera să-l aibă în lot cu Astra, dar medicii i-au dat un verdict dur: va fi indisponibil până în februarie 2018!

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 09:35

Lui Romario Benzar i-a recidivat accidentarea suferită în turul cu Beer Sheva. El va reveni pe teren abia în februarie.

Nicolae Dică era încrezător că-l va putea avea în primul "11" pe Romario Benzar la meciul cu Astra, de duminică seară. Doar că, miercuri, chiar înainte de plecarea în Cehia, tehnicianul a primit o veste foarte proastă!

Fundașul adus de la Viitorul s-a accidentat din nou în timpul antrenamentului de marți, a simțit dureri și a ieșit din ședința de pregătire.

Imediat, a intrat pe mâna medicilor, iar verdictul n-a fost deloc unul bun. Ruptura musculară din meciul tur cu Hapoel Beer Sheva i-a recidivat, astfel că anul s-a încheiat pentru Benzar.

Romario a stat departe de terenul de joc timp de trei săptămâni după accidentarea din Israel, dar a fost forțat de staff-ul medical și de Dică să tragă mai tare și să revină în ultimele etape din Liga 1 de la finele lui 2017.

"Benzar avea nevoie de o pauză de două luni, dar cei de la Steaua l-au forțat inexplicabil. Nu puteai să refaci un jucător cu o ruptură musculară în mai puțin de o lună de zile. D-asta i-a recidivat accidentarea, iar acum are nevoie de un timp mai mare pentru recuperare", spun surse medicale din domeniu.

Fundașul de 25 de ani va reveni la antrenamente abia în 2018, atunci când vicecampioana va pleca în stagiul de pregătire dinainte de reînceperea sezonului competițional.

Din primele informații, Romario va urma în perioada următoarea un program strict de recuperare, sub comanda kinetoterapeutului Ovidiu Kurti, cel care se ocupă de accidentații din lot. 

1.200.000 €a costat în total transferul lui Benzar de la Viitorul la FCSB: 700.000 de euro în prima fază, plus încă 500.000 de euro pentru răscumpărarea celor 20 de procente

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  23 Noiembrie 2017, 10:39

Da' gurul de la carma FCSB-ului nu stia acest lucru?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează