FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI

FCSB a scos la vânzare biletele pentru momentul numit de Mihai Stoica „cel mai frumos din istorie” » Ce record o să cadă

FCSB, campioana României. Imaginile bucuriei // FOTO: Cristi Preda/ GSP
FCSB, campioana României. Imaginile bucuriei // FOTO: Cristi Preda/ GSP

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 17:51 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 19:44

FCSB a anunțat cât costă biletele de la meciul cu CFR Cluj, partidă contând pentru etapa a 9-a din play-off, programată pe 11 mai, începând cu ora 20:00. „Roș-albaștrii” vor sărbători pe Arena Națională câștigarea titlului de campioană din stagiunea curentă.

Suporterii noii campioane a României vor trebui să achite, dacă își doresc să participe la sărbătoarea favoriților, o sumă cuprinsă între 30 de lei (valoarea unui bilet de la peluze) și 250 de lei (bilet la VIP 1).

FCSB a anunțat pe Facebook lista de prețuri:

  • Peluze - 30 LEI
  • Tribuna 1, Inel 3 - 35 LEI
  • Tribuna 1, Inel 2 - 45 LEI
  • Tribuna 2, Inel 3 - 35 LEI
  • Tribuna 2, Inel 2 - 45 LEI
  • Tribuna 2, Inel 1 - 55 LEI
  • VIP 3 - 150 LEI
  • VIP 2 - 200 LEI
  • VIP 1 - 250 LEI

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul oficial al campioanei.

Va fi un nou record de asistență pentru actuala stagiune. La vânzare sunt disponibile tichete în ambele peluze, semn că zona tampon va fi mai mică decât la derby-ul cu Rapid.

Urmează să pregătim poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istorie. Cu CFR va fi un stadion plin. Avem timp să pregătim. Îmi amintesc ce a fost după meciul cu FC Brașov, din 2013, dar atunci a fost pistol cu apă
- Mihai Stoica

Alte informații importante referitoare la FCSB – CFR Cluj

„Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Vă așteptăm să sărbătoriți alături de noi!”, se mai arată pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

După ce a învins pe Arena Națională Farul Constanța cu scorul de 2-1, FCSB și-a asigurat matematic câștigarea Superligii. „Roș-albaștrii” mai au programate din sezonul curent, în Superligă, 3 partide: deplasarea cu Universitatea Craiova (6 mai), acasă cu CFR Cluj (11 mai) și deplasarea cu Rapid (18 mai).

VIDEO Vlad Chiricheș se antrenează separat alături de Ovidiu Petre

Citește și:

Verdict crunt pentru Craiova! Gâlcă l-a pierdut până la finalul sezonului
CSU CRAIOVA
Verdict crunt pentru Craiova! Gâlcă l-a pierdut până la finalul sezonului
The Independent anunță: Jurgen Klopp, la un pas de o mutare-ȘOC în Europa
NEGOCIERI
The Independent anunță: Jurgen Klopp, la un pas de o mutare-ȘOC în Europa

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (12)
Meister27
Meister27  •  03 Mai 2024, 16:21
Postat de rica86 pe 02 Mai 2024, 13:09

nu exista Steaua din Liga 1 si alta stea...irefutabil, Steaua e Liga 2, si tot irefutabil, fece ficisibi nu a fost, nu este si nu va fi niciodata Steaua...voi traiti intr-o lumea doar a voastra, creata de un escroc si de acolitii lui. Sunteti demni de toata mila!

pai in 1951 nu exista Steaua ci CCA parca(asta am si spus in comment). dar tot Steaua ii spunem acum si ala aia din 1951. este ca si cum ai spune ca diavolii rosii nu sunt manchester united. de aia spune lumea ca ai creier de ga99ina.

rica86
rica86  •  02 Mai 2024, 13:09
Postat de Meister27 pe 01 Mai 2024, 19:25

pai in 1951 cand a luat Steaua primul titlu(de fapt era numita altcumva echipa),este clar ca atunci nu a fost ceva spectaculos,doar ca tu ai minte de g99iana si nu intelegi asta. tu copmpari ptrimul titlu luat de Steaua din liga 1 in 1951 cu titlul cu numarul 27 luat de Steaua in 2024? really?

nu exista Steaua din Liga 1 si alta stea...irefutabil, Steaua e Liga 2, si tot irefutabil, fece ficisibi nu a fost, nu este si nu va fi niciodata Steaua...voi traiti intr-o lumea doar a voastra, creata de un escroc si de acolitii lui. Sunteti demni de toata mila!

19sevilla86
19sevilla86  •  02 Mai 2024, 12:11

Trebuie sa sărbătorim cu mare fast 27! Pt ca asta este Steaua ăștia suntem noi steliștii! Sper ca nu vom ceda la șantajul ticălos al anomaliei bolșevice CSA, care încearcă sa ne împiedice sa sărbătorim 27 cu amenințarea ca nu ne vor lasă sa jucam in Ghencea! Nu putem sa mai facem compromisuri, sa plecam capul, sa ne umilim in fata ramasitei staliniste UM02301! Trebuie sa sărbătorim 27 cu entuziasm, cu mare amploare, nu sa ne ascundem prin munți ca partizanii de frica represiunii! Se lauda unii ca vom scrie mare 27 și mai jos Aprilie, adică ziua cuceririi titlului, pentru a înșela vigilenta abominatiei sovietoide CSA și a unicilor fani de cazarma rămași pe planeta! Nu putem accepta o asa imbecilitate pt ca ăștia suntem noi steliștii și asta este Steaua, care, asa cum confirma fără dubiu UEFA, are palmaresul integral și se afla in liga I-a de 77 ani cu continuitate sportiva indiscutabila!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează