FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Didi le promite fanilor gălăţeni că va face cel mai bun sezon al carierei: "Dau cel puţin şapte goluri în retur!"

Aflat în ultimele 6 luni de contract la Tg. Mureş, Didi a plecat la Oţelul pe numai 50.000 de euro. FOTO Lorand
Vakarcs
Aflat în ultimele 6 luni de contract la Tg. Mureş, Didi a plecat la Oţelul pe numai 50.000 de euro. FOTO Lorand Vakarcs

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 20:36

Campion cu CFR Cluj în 2008, brazilianul Didi (29 de ani) spune că se simte extraordinar la echipa de la malul Dunării şi că este convins că va face spectacol în sezonul de primăvară sub comanda lui Dorinel Munteanu. "Mulţi spun despre mine că nu o să mai joc niciodată ca la CFR din cauza accidentărilor, dar vreau să îi contrazic. De doi ani şi jumătate nu am mai avut nici o afecţiune gravă, numai probleme musculare minore, care sînt normale la un fotbalist. Le transmit suporterilor că voi da totul pentru Oţelul şi că voi marca măcar şapte goluri", a declarat atacantul.

Jucătorul cariocas îl laudă pe Munteanu şi spune că a refuzat alte oferte, mai avantajoase, doar pentru a juca la Galaţi. "Am avut şi alte propuneri, din Brazilia, mai tentante financiar, dar am ales campioana României. Nu mai credeam că o să mai prind un club aşa important la vîrsta mea. Cînd am început pregătirile cu Mister Dorinel, am zis wow! Are cele mai interesante antrenamente pe care le-am făcut pînă acum. Putem recupera chiar diferenţa de 9 puncte faţă de Dinamo, nimic nu e imposibil!", a concluzionat Didi.

16 goluri are Didi în 85 de meciuri de Liga 1


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
leutzu3200
leutzu3200  •  24 Ianuarie 2012, 18:33

Mult succes Didi sa ne faci fericiti...Fortza Galati...

agentel
agentel  •  24 Ianuarie 2012, 11:21
Postat de zuzubazuka pe 24 Ianuarie 2012, 08:49

Asta in cazul in care esti destul de bun dpdv fizic sa poti intra pe teren ca altfel Dorinel nu iti da nicio sansa. A mai venit unu Chavez de prin Belgia cu o carte de vizita de doua ori mai voluminoasa ca a ta si nici macar pe banca nu a incaput daca era lemn la antrenamente! Baga tare osul la treaba ca Dorinel nu glumeste. Duci un meci cap coada la maxim esti pe banca, altfel nada!

Tocmai asta e prb.Didi nu e un,,alergator"el stie cu mingea,e meserias , nu trebuie pus la hei-rup ca isi pierde din finetea calitatilor tehnice pe care le are.Si nu stiu daca asta tine la Dorinel???????Ramane de vazut!

agentel
agentel  •  24 Ianuarie 2012, 11:12

Imi pun mari sperante in acest jucator si sper ca nu va dezamagi.Are calitati tehnice peste media jucatorilor de la Otelul,are stofa.Daca va reveni la forma din trecut va fi un mare castig pentru noi.Multumim Didi pentru cuvintele frumoase adresate clubului si ceea ce ti-ai propus sa ti se indeplineasca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează