FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dilema în Ştefan cel mare: "Ce se întîmplă cu N'Doye?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2010 00:00

Ioan Andone a fost prezent la meciul echipei a doua cu CF Brăila (1-0) şi a rămas surprins că Ousmane N'Doye nu a jucat nici de această dată. "Nu accept nici un fel de scuze din partea lui, nici nu mă interesează aşa ceva. El trebuia să joace, nu ştiu ce s-a întîmplat de n-a făcut-o", a zis Ando. Senegalezul acuză probleme musculare şi le-a transmis antrenorilor de la echipa secundă că nu poate risca o accidentare gravă, însă ar putea fi din nou amendat pentru desele abateri.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
redbuldog
redbuldog  •  07 Decembrie 2010, 11:23

Ando..lasa-ne..DEMISIA!Ai putina demnitate si verticalitate,recunoaste ca nu iei deciziile corecte,poate pentru ca nu esti lasat sa o faci..!Pastreaza-ti imaginea castigata prin munca si sacrifici..nu te injosi..

aldo_m
aldo_m  •  05 Decembrie 2010, 21:10

UNDE SA JOACE E`NDOYE LA ECHIPA A 2-A ,ADICA CEL MAI BUN MIJLOCAS DIN LIGA 1 E UMILIT CA VREA GIOVANII SA-L GONEASCA -OK NU MAI JOACA E`NDOYE dar ce face grupul care nu-l suporta ,ce face marele pedagog andone ,JUCATORII ACTUALI AI LUI DINAMO AU VANDUT DOUA CAMPIONATE ,SINGURUL CARE ALERGA LA PITESTI IN ULTIMA ETAPA ERA E`NDOYE ,gata salati-va pe cap cu autohtonii ,niste vanzatori ,incapabili sa castige un meci dar tari in gura ,alaturi de andone ar terbui sa plece si aproape toti jucatorii

fuller
fuller  •  05 Decembrie 2010, 20:41

Nu am nimic impotriva lui Andone sau N'Doye. Insa nu crezi ca la cati bani ia N'Doye de la Dinamo, ar mai si trebui sa joace? Cati dintre cei care comenteaza aici iau un asemenea salariu stand degeaba, sau doar batand discotecile? daca in schimb este o situatie obiectiva, si N'Doye e nerefacut total, atunci nu ar trebui aruncate acuzatii inainte de a verifica starea sanatatii lui. la noi se vorbeste si se arunca usor acuzatii, fara a verifica care este realitatea.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează