FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Dilevski: "În România m-am maturizat ca jucător"

Spase Dilevski
Spase Dilevski

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 12 mai 2011 12:01

Nu toţi străinii care trec prin Liga 1 critică fotbalul românesc în momentul în care pleacă de aici. Dat afară de la Craiova, unde avea un salariu de 400.000 de euro pe an!, australianul Spase Dilevski s-a întors acasă, unde a semnat cu Adelaide United. Spre deosebire de foştii ceferişti, Kone, Hirschfield şi Dorsin, mijlocaşul central laudă campionatul din România.


"Sînt bucuros că am revenit acasă. Chiar dacă în ultimiii trei ani am evoluat în Romania, am urmărit A-League şi consider că fotbalul din Australia a evoluat. La Universitatea Craiova m-am maturizat ca jucător, a fost o experienţă utilă pentru mine. Campionatul românesc e puternic şi experienţa mea acolo cred că va aduce un plus echipei Adelaide", a spus Dilevski în presa de la Antipozi.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
andro_2009
andro_2009  •  14 Mai 2011, 09:33

spase un mare om...si rose si mitchell dupa ce au plecat au vorbit frumos de craiova desi golanul nu i-a platit cu lunile...

catalinvl
catalinvl  •  12 Mai 2011, 12:12

Spasse, esti un super caracter si iti multumim pentru reclama frumoasa pe care ne-o faci! Lipsa ta s-a simtit! Iti doresc numai bine si scucces la noua ta echipa, iar intr-o zi sa revi la Stiinta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează