FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ACS POLI 3-1

Din Astra a mai rămas doar Rapid » Fără 7 titulari faţă de turul sezonului trecut, campioana a câştigat meritat graţie "cuplului" Niculae - Săpunaru, 3-1 cu ACS Poli

Articol de - Publicat duminica, 14 august 2016 00:00

Astra de aseară n-a avut aproape nimic în comun cu Astra din toamna trecută. Budescu, Alibec, Boldrin, De Amorim, Enache, Găman, Queiros sunt numele lipsă.

Iar când înlocuitorii se numesc Ioniţă, Stan, Florea şi alţii, echipa nu se mai poate exprima ca o campioană en titre.

Click aici pentru VIDEO!

Norocul astralilor a fost că adversarul s-a numit Timişoara şi că Daniel Niculae nu şi-a pierdut instinctul de atacant. A scos, cu multă inteligenţă, un penalty în duelul cu Şeroni, transformat de Săpunaru în stil de jucător cu gleznă fină.

Repriza secundă a fost mult mai spectaculoasă. Cu Astra părând să închidă meciul, după ce acelaşi Săpunaru l-a mai umilit o dată pe Straton de la punctul cu var. Croitoru a păstrat suspansul până la final. A marcat cu o execuţie "a la Pirlo". Ar fi fost un pic cam mult pentru Poli să egaleze şi chiar nedrept pentru gazde. Care arată rău, dar faţă de o formație care a plecat cu minus 14 puncte, totuşi are măcar orgoliu, atâta vreme cât îi va mai avea pe Săpunaru şi Niculae, al căror sânge fierbinte de Giuleşti nu le permite să lase garda jos vreodată.

"Era importantă victoria, după startul prost de sezon. Cu West Ham va fi teribil de greu, situația e cu totul alta față de anul trecut"
Daniel Niculae, atacant Astra

”Noi ne-am pregătit pentru Liga a 2-a și ne-am trezit în prima. N-am cu cine juca! Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar e clar ne lipsește calitatea"
Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
sakamoto
sakamoto  •  14 August 2016, 19:43

Stati linistiti copii, impotriva Stelei si a lui Dinamu, arbitrii nu le vor darui astralilor 2 palituri de la 11M pe meci. Si liber la faultat. Poli Timisoara va retrograda mai mult decit sigur, dar asta se va duce pe drumul campioanelor de carton urzicaceni si hotzelul galati. In neant.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 August 2016, 16:12
Postat de jack_the_stripper pe 14 August 2016, 09:33

Pai, daca a ramas doar Rapid, sa se duca dupa ei...

Nu e asa, ei sunt un fel de Urziceni, Hotelu'Galati, etc.......Adica o echipa fara istorie, fara suporteri, fara traditie dar obligata de anumiti oameni sa "castige campionatul". Sigur, urmeaza desfiintarea. Singurul vinovat ca echipa a terminat sezonul 2015-2016 este Gigi Becali care a tot bagat bani anul trecut in ei cand ei nu aveau bani nici pentru deplasari. Asa cum el i-a facut in 2008 "campeoni" pe aia de la Cefura Cluj, asa a reusit performanta sa ii faca si pe descultii astia cand ei se pregateau de desfiintare.

9orthopaedic
9orthopaedic  •  14 August 2016, 11:58

cu descultii de la timisoara, va extaziati ,,ca-i importanta victoria,, ? sunteti praf de ,,STELE,,

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close