FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Din copilul problemă a devenit cel mai curtat dinamovist » Dorit la Doneţk

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 10:28

La partida cu FC Braşov, de duminică, roş-albii vor fi urmăriţi şi de cîţiva scouteri. Cosmin Matei e unul dintre jucătorii curtaţi de echipele din Est.

Dorinel Munteanu îl doreşte pe mijlocaşul de 21 de ani la Mordovia Saransk, însă momentan ruşii nu sînt dispuşi să ofere o sumă consistentă de transfer. Ultima echipă interesată de Matei este Metalurg Doneţk, locul 6 în Ucraina, echipa lui Junior Moraes dorind să trimită reprezentanţi la Bucureşti pentru a-l urmări pe Matei.

Matei a lăsat în urmă imaginea de copil problema pe care o avea cînd a venit de la Steaua. Era descris la acea vreme drept un puşti cu probleme comportamentale, tupeist şi împătimit al jocurilor de noroc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gymd
gymd  •  20 Februarie 2013, 22:46

sau cel mai recent caz este cel al lui Tucudean, nici macar un an nu a stat la noi si a fost PA, in schimb pastram gloabele, felicitari BADEA si marilor antrenori de la dinamo ( sau scouteri)

gymd
gymd  •  20 Februarie 2013, 22:45

Daca se vroia cu adevarat titlu pastrau jucatori ca Radu Stefan, Gabi Torje, Gabi Tamas, Djakaridja Kone , Mariu Niculae, dar nu ei la prima oferta erau pa, deci alea cu VREM IN CHAMPIONS LEAGUE sunt doar praf in ochi, pai ce trupa avea Dinamo akuma cu juc. aia de sus plus cu inca cateva achizitii peste valoarea lor, luam titlu la pas, plus cu inca vreo 3-4 pusti promovati pana akuma rupeau, DINAMO LUA TITLU LA PAS

florinch
florinch  •  20 Februarie 2013, 21:50
Postat de nagatocrisspch pe 20 Februarie 2013, 11:21

Doamne,nu mai vine duminica odata :D. Sa il injuram putin pe boschetarul de badia si necroita

Si se mai intreaba lumea de ce nu vin spectatori la Dinamo!!!!!!!!!!!!!!!Nu-i poti injura de acasa? Poate ca sunt unii care tin cu Dinamo mai ales acum,la greu.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează