FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - STEAUA 0-0

Din culisele meciului Sportul-Steaua: Galamaz s-a rupt, Nikolici a fost certat de suporteri

Galamaz a devenit incert pentru meciul cu AEK Larnaca
Galamaz a devenit incert pentru meciul cu AEK Larnaca

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2011 22:25

Steliştii au ajuns iar în conflict cu propriii suporteri. "Ne-am săturat de voi" a fost scandarea galeriei, care l-a huiduit şi l-a înjurat mai ales pe Tănase, la fiecare atingere a căpitanului. Protestele galeriei au continuat şi după meci. Steliştii au scandat ironic "campionii".

S-a rupt şi Galamaz!
Steaua continuă să fie chinuită de accidentări, aşa cum s-a întîmplat de cînd a început sezonul. Galamaz a clacat în Regie după doar 40 de minute şi a fost înlocuit cu Geraldo. George a suferit o întindere la coapsa dreaptă şi va lipsi, probabil, şi în partida cu AEK Larnaca, de joi. În Cipru revine însă Gardoş, suspendat în întrecerile interne pentru încă opt meciuri din cauza episodului petrecut acum o săptămînă în meciul cu Pandurii, cînd i-a provocat o fractură de tibie şi de peroneu lui Băcilă.

Îi e frică de Steaua!
Roş-albaştrii au fost spionaţi în Regie de Tom Caanen, antrenorul lui AEK Larnaca, prezent la masa presei. Olandezul i-a mai văzut şi pe nişte imagini înregistrate, dar venit la Bucureşti ca să se convingă: "Steaua e favorită contra noastră. Am urmărit toate meciurile ei şi i-am remarcat pe Tatu şi pe Brandan, doi fotbalişti foarte buni. Suporterii noştri sînt fantastici şi, chiar dacă partida de joi se dispută la Nicosia, nu la Larnaca, atmosfera va fi foarte bună". AEK-Steaua e joi, de la ora 20:00, pe ProTV.

Nikolici a fost certat de suporteri
Galeria Stelei, vreo 300 de persoane, l-a chemat pe Stefan Nikolici înainte să înceapă meciul. Ultraşii i-au reproşat că în momentele de după partida cu Sănătatea Cluj, disputată la Buzău, atacantul le-a făcut semne obscene cînd ei l-au criticat. Muntenegreanul le-a explicat că nu li s-a adresat lor şi fanii l-au iertat.

Dodel a recuperat banderola
Steaua a fost condusă iar de Cristi Tănase. Mijlocaşul a primit din nou banderola de căpitan, pe care o pierduse în campionatul trecut, pe vremea în care antrenor era Sorin Cîrţu. Dodel a redevenit căpitan în condiţiile în care purtătorul de drept al banderolei, Tătăruşanu, e accidentat şi va mai lipsi trei săptămîni. Tănase a fost contestat încă din momentul în care i s-a atribuit prima dată acest rol. Mihai Stoica l-a criticat cel mai dur, cînd încă nu era managerul clubului: "Ce poate să le transmită colegilor un fotbalist precum Tănase? Lui ar trebui să i se interzică să mai vorbească şi în faţa camerelor TV!".

Suspectul Raţiu n-a prins echipa
Gigi Mulţescu l-a lăsat rezervă pe Alin Raţiu, gafeurul din precedentul meci Sportul-Steaua, disputat în primăvara trecută şi cîştigat de roş-albaştri cu 2-1. Gazeta a dezvăluit că stoperul s-a întîlnit vineri seară cu Răzvan Stanca, portarul Stelei, la o terasă din centrul vechi al Bucureştiului. Surprinzătoare a fost şi decizia lui Mulţescu de a începe meciul fără Ferfelea, care nu mai fusese rezervă din octombrie 2010, cînd "studenţii" au pierdut la Tîrgu Mureş, 1-4. "Ferfe" a intrat imediat după pauză în locul lui Alin Nistor.

Florin Costea, nici în primii 18!
Vedeta campaniei de achiziţii de anul acesta, Florin Costea, nu mai prinde nici banca de rezerve! Gazeta a monitorizat prestaţia lui Costea I în jocul cu Sănătatea Cluj, primul în care el a evoluat ca titular, şi a remarcat că olteanul a fost cel mai slab jucător al Stelei. Joi a fost înlocuit după doar 45 de minute.

Iar incidente cu suporterii!
Steaua tocmai a fost amendată de UEFA din cauza comportamentului suporterilor, dar fanii au produs noi probleme şi în Regie. Cei 300 de ultraşi care au format galeria Stelei s-au bătut cu stewarzii şi a fost nevoie de intervenţia Jandarmeriei ca să se potolească.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
a_arabu
a_arabu  •  26 Septembrie 2011, 08:58
Postat de silvercloud pe 26 Septembrie 2011, 02:26

Recunosc, nu sunt suporterul echipei Steaua, dar nu ma pot bucura de situatia in care a ajuns clubul cel mai galonat al tarii !! Nu se poate ca jucatorii stelisti, avand o buna valoare individuala, sa nu cunoasca tainele jocului colectiv... dar pe de alta parte ma intreb: oare atmosfera existenta acum la clubul Steaua este una propice pentru performanta ??! Pentru ca orice antrenor s-ar aduce, de la Pep Guardiola la sir Alex Ferguson... nu ar putea gestiona situatia in care se afla cum clubul Steaua!! E pacat, mai ales privind prin prisma jocurilor din Europa League, unde si eu ma alaturi sustinatorilor stelisti!! trebuie lucrat la atitudinea jucatorilor, la psihicul acestora... Hai Steaua!

Clar nu esti suporterul echipei steaua, esti suporterul echipei stelemeaua buzau....mai si minti pe deasupra...dar asa sunteti voi...cand aceasta pseudo echipa merge prost, niciunul nu sunteti suporterul ei, cand incepe sa castige (cu blaturi,brichete,valize,jucatori adversi cumparati) toti sunteti stelemisti pana la moarte....suporteri pt cupe ce sunteti..FZR

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  26 Septembrie 2011, 08:11

Eu nu inteleg ce mai cauta Nicolici la echipa... Ca o solutie de avarie? Hmmm, cam slaba solutia.

hanmocar
hanmocar  •  26 Septembrie 2011, 08:08

FORZA STEAUA ! FORZA GIGI !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează