FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

Din Dubai, Paszkany pupă pe portofel Liga 1: "Vă dau doar juma' de bani!" » În Gazeta de azi, acum la chioşcuri, negocieri de culise pentru drepturile TV

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 10:02

În momentul de faţă, Intel Sky Broadcast, deţinătorul de drepturi, ar avea disponibili numai jumătate din cele 13,75 milioane de euro şi ar solicita LPF un răgaz de două luni pentru a putea achita integral contractul pe primul sezon.

31 ianuarie e data la care trebuie plătită a doua tranşă din drepturile TV în Liga 1 pe acest sezon. Ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, pe care o găseşti acum la chioşcuri, oferă detalii de culise despre negocierile dintre compania care are sediul în Malta şi e controlată de Arpad Paszkany şi Liga Profesionistă de Fotbal.

Paszkany a lichidat tot în ţară... şi stă numai în Dubai
Există tot mai multe informaţii că pe parcursul anului trecut Arpad Paszkany a renunţat, rînd pe rînd, la afacerile şi acţiunile pe care le avea la diverse firme din România. Inclusiv la CFR a cedat pachetul majoritar de acţiuni unui grup de firme.

Apoi a explicat: "Cesiunea acestor acţiuni s-a făcut fără valoare. Am cesionat acţiunile pe baza unei promisiuni contractuale a firmelor respective în ceea ce priveşte susţinerea financiară a clubului pentru următorii 10 ani".

Inclusiv foştii săi colaboratori de la CFR susţin că Paszkany a fost văzut în Cluj sau în România extrem de puţin în ultimele luni. În presa centrală, spre exemplu în ziarul Naţional, pe parcursul lunii decembrie au apărut informaţii conform cărora Arpad se va alege cu un dosar din partea DNA şi chiar ar putea să fie reţinut în perioada următoare.

Fostul patron al CFR-ului ar sta mai mult în Dubai, acolo unde a şi însoţit trioul Ponta-Ghiţă-Iorgulescu, la finalul lunii noiembrie, cînd primul ministru s-a aflat acolo într-o minivacanţă de 5-6 zile.

Mergi acum la chioşcuri pentru numărul de astăzi al Gazetei şi află toate detaliile despre discuţiile dintre deţinătorul de drepturi TV şi LPF. Cît ar încasa echipele dacă s-ar plăti doar 50% din a doua tranşă şi care e poziţia oficială a forului condus de Gino Iorgulescu! Poţi răsfoi Gazeta şi online, pe platforma digitală, unde ziarul este uploadat zilnic!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
piet
piet  •  07 Ianuarie 2015, 08:43

din ce stiu eu dar poate gresesc, paszkany e pupila pdl de unde pina unde prietenie cu cealalta tabara (ASTA EXPLICA SI DE CE STEAUA A LUAT ULTIMILE TITLURI) si de ce aromanul e la puscarie .Si mai explica si de ce Porumboiu dupa ce a investit imens in fotbal a renuntat nevenindu-i rindul s-a ia campionatul.tara de hoti!

turbozero
turbozero  •  06 Ianuarie 2015, 18:40
Postat de robotzel pe 06 Ianuarie 2015, 15:44

eu nu il suport pe paskany si nici cfr-ul insa pentru ce sa se deschida dosar penal? pentru ca a ofertat sa cumpere ceva si nu are bani sa plateasca a doua transa? este ca si cand unui care a luat un credit i se deschide dosar penal pentru ca nu mai poate plati ratele. in cel mai rau caz se deschide dosar civil si nicidecum de dna.

partzkany a furat pe rupte sub protectia pdl-lui mai ales din 2004 incoace nu are treaba doar cu drepturile tv.. doar intr-un caz a furat zeci de hectare din pamanturile din cartierul Manastur pe care a construit pollus center pentru trigranit, de banii din contrabanda cu droguri ti-a spus jiji si ai uitat

xnread
xnread  •  06 Ianuarie 2015, 17:39
Postat de robotzel pe 06 Ianuarie 2015, 15:44

eu nu il suport pe paskany si nici cfr-ul insa pentru ce sa se deschida dosar penal? pentru ca a ofertat sa cumpere ceva si nu are bani sa plateasca a doua transa? este ca si cand unui care a luat un credit i se deschide dosar penal pentru ca nu mai poate plati ratele. in cel mai rau caz se deschide dosar civil si nicidecum de dna.

Buna ziua.Foarte corect.. insa, noi nu stim ce cunosc procurorii DNA despre dl Paszkany ;-):-) ..ramane de vazut cum vor privi magistratii, acest caz particular ;-);-)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează