FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Din nou pe picioare! » Viorel Turcu trăieşte un miracol de sărbători

Vasile Turcu a încercat să înscrie goluri aşa cum o făcea în tinereţe
Vasile Turcu a încercat să înscrie goluri aşa cum o făcea în tinereţe

Articol de - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2012 20:35

Viorel Turcu, fostul jucător al Stelei şi al lui FC Argeş, poate merge din nou cu ajutorul unor proteze performante cumpărate din banii lui Gigi Becali.

Povestea fostului fotbalist Viorel Turcu, campion al României cu trei echipe diferite, Steaua, Dinamo şi FC Argeş, e una cutremurătoare! Toate necazurile bărbatului ajuns acum la 52 de ani au început în 2005, cînd i-a căzut un şifonier pe picioare. Trei ani mai tîrziu şi-a pierdut primul picior, pe cel stîng, iar în septembrie 2011, din cauza unei infecţii, şi pe cel drept. Atunci a intervenit Gigi Becali, dar şi alţi oameni din fotbal care i-au plătit contravaloarea unor proteze ultraperformante.

Luni seară, România TV a prezentat primele imagini cu fostul fotbalist înapoi pe teren! El poate pasa şi poate şuta din nou. "M-am acomodat uşor şi am mers din prima fără ajutor. Nimeni nu se aştepta la asta, mai ales că am ambele picioare amputate", spune Turcu. Patronul Stelei, Gigi Becali, i-a achitat fostei glorii aproape 40.000 de lei, costul unor servicii medicale, dar şi o parte din banii pentru noua proteză. "Cei de la firma care a făcut proteza s-au mirat că statul român nu acordă toţi banii pentru ajutor. Am primit doar 2.500 de lei în condiţile în care proteza costă 8.000 de euro", a povestit fostul fotbalist.

"Nu mă aşteptam ca domnul Turcu să meargă aşa bine. Nici nu-ţi dai seama că are vreo problemă la picioare" (Gigi Becali, finanţator Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tony_steaua
tony_steaua  •  04 Ianuarie 2012, 12:22

multi vor spune ca becali a facut asta doar ca sa mai aibe un motiv sa apara in presa. poate asa e. dar oare pentru omul ala, sau multi altii care au avut nevoie de bani si i-au si primit de la becali, conteaza??? cred ca raspunsul e nu. deci mai putin conteaza ce spunem si credem noi, ci ce cred cei care sufera.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Ianuarie 2012, 12:21

Pentru lucruri de genul asta Gigi Becali te face sa uiti multe din aberatiile de zi cu zi ! Sincer bravo ! Pacat, sunt multi oameni bogati cu averi facute dubios, ar putea macar cand si cand sa faca gesturi de genul asta ! Patriciu, Tiriac sunt doi dintre ei.....

lupul-cel-rau
lupul-cel-rau  •  04 Ianuarie 2012, 10:32

De data asta, jos palaria pentru Gigi Becali!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează