FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Din respect pentru ”cîinii” din peluză » Jucătorii şi antrenorul lui Dinamo au făcut un gest deosebit la meciul cu Steaua

Dinamoviștii au surprins cu tricourile vintage
Dinamoviștii au surprins cu tricourile vintage

Articol de - Publicat duminica, 02 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 martie 2014 00:47

Elevii lui Stoican au apărut pe teren, la începutul meciului, îmbrăcaţi în tricouri speciale, marca PCH, cu dedicaţie pentru propriii suporteri.

Dinamoviştii au impresionat în momentul în care au pătruns pe gazon, alături de rivali, pentru startul partidei. Dragoş Grigore şi compania purtau tricouri polo, albe, vintage, cu dungi roşii, orizontale. Roş-albii n-au jucat în ele, pe dedesubt aveau echipamentul de meci, alb complet.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Tricourile care au făcut vîlvă au fost purtate în semn de respect pentru galeria din Peluza Cătălin Hîldan. Fanii au oferit tricourile jucătorilor, printr-un reprezentant, în cantonamentul de la Săftica, iar fotbaliştii le-au prezentat în Ghencea, după care le-au redat ultraşilor.

"Vom juca acest derby pentru suporterii noştri, nu ne interesează nici un ban!", afirmau elevii lui Flavius înainte de partida de aseară.

Stoican, cu dedicaţie
Nu doar jucătorii, ci şi antrenorul Flavius Stoican a ţinut să poarte un articol vestimentar cu dedicaţie pentru suporteri. "În semn de respect, voi purta un fular al clubului, cu sigla «cîinilor», la derby", i-a anunţat tehnicianul pe prieteni înainte de partidă, informaţie dezvăluită de Gazeta de sîmbătă. Şi s-a ţinut de cuvînt, eşarfa avînd-o la gît încă dinainte de startul întîlnirii.

Bălgrădean a dat emoţii
Era abia minutul 3 cînd, la o degajare simplă, Bălgrădean a simţit o înţepătură la coapsa dreaptă. Cristi s-a prăbuşit la pămînt, chinuit de durere, iar cei din staff-ul medical care au venit să-l îngrijească au făcut semn că portarul trebuie schimbat. Doar că "Pufi" a strîns din dinţi şi a continuat, cu dureri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
vl1717
vl1717  •  02 Martie 2014, 16:40

nu o mai dati la intors si ziceti pe fata ca am fost peste voi nu ca am fost peste asteptari ca nu am jucat Dinamo-Fc asteptarea...ca sa fim peste asteptari...am fost peste steaua..aia e ce ne mia tot ascundem.Ati egalat din noroc la ultima faza a vaostra...dar asta e as e in fotbal..se termina dupa fluierul arbitrului!pt noi nu e problema...ne simtim mandrii de jucatorii nostri care si-au dat viata,v-am violat si in tribune acolo unde nu ati existat...deci e totul ok!Asteptam cupa sa va mai predam inca 2 lectii ultra' la scena deschisa!

solomon_i
solomon_i  •  02 Martie 2014, 13:48

A fost un gest normal, n-a fost unul deosebit ! In rest trebuie sa recunoastem ca ce-i de la Dinamo au jucat peste asteptarile noastre ale stelistilor.Felicitari !

paulo
paulo  •  02 Martie 2014, 13:28

samantarii si suporterii de rezultat ai ros-albastrilor nu vor niciodata ca fanii superbi pe care ii avem noi... apropro ciuriflicilor, la meciul cu viitorul am fosta aproape 12.000 in timp ce la voi cam bate vantul la meciurile de acasa...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează