FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

"Dinamo a ajutat-o pe Steaua" » Un fost jucător al roş-albilor explică de ce sînt "cîinii" în această situaţie

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 ianuarie 2013 20:39

Dinamo este într-o situaţie dificilă după prima parte a sezonului, iar Steaua este într-o situaţie total diferită, pe primul loc în campionat şi în primăvara Europa League.

Dănuţ Lupu ştie de ce Dinamo a scăzut mult în ultima perioadă: "Unii jucători care sînt acum la Steaua: Chiricheş, Pîrvulescu şi vreo trei pe care nu vreau să-i spun, au fost ca şi transferaţi la Dinamo, însă ei nu au mai ajuns niciodată acolo. De ce? Pentru că, la momentul acela, acţionarii n-au făcut totul că să-i ia.

Eu mi-am dat seama că Dinamo va ajunge rău după ce l-au forţat pe Marius Niculae să plece la Vaslui. Ce mare afacere au făcut cu cele 300.000 de euro primiţi în schimbul lui? Cu toate astea, eu nu cred că Steaua e deja campioană. Aduceţi-vă aminte că anul trecut Dinamo a avut la un moment dat nouă puncte avans şi n-a terminat apoi în primele trei", a declarat Dănuţ Lupu pentru Digi Sport.

De asemenea, Lupu crede că Borcea este unul dintre principalii artizani ai cîştigării Cupei României: "Retragerea lui Borcea este o pierdere foarte mare. Din ce ştiu eu, el se va întoarce curînd ca acţionar. De altfel, Cristi are un merit important în cîştigarea Cupei de anul trecut.

Înaintea finalei, a venit de urgenţă de la Miami şi a stat trei zile la Săftica alături de jucători, asta după ce Bonetti îi făcuse pe unii dintre ei trădători şi sifonari. Cum să mai joci în condiţiile astea? Uitaţi-vă la Meme cum îi apără mereu pe jucătorii Stelei. Dinamo n-are un astfel de om!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
ultras_gicu
ultras_gicu  •  25 Ianuarie 2013, 22:06
Postat de spinoza pe 24 Ianuarie 2013, 22:53

Danut Lupu sa taca! Nu stie decat sa invrajbeasca si sa critice. Cu ce ai ajutat tu Dinamo fotbalist cu fatza de baba ramolita? Ajuta omul si la bine dar mai ales la greu! Acuma Dinamo a dat de greu. Tu ce faci Lupishor?

acest fotbalist cu fata de alcoolic asa cum il numesti tu a jucat cu Dinamo intr-o semifinal de cupa europeana...cred ca e suficient ca sa nu mai amintim de trofeele interne...

andystar
andystar  •  25 Ianuarie 2013, 12:54
Postat de mama.is.here pe 25 Ianuarie 2013, 10:13

sa-l vedem mai intai pe 24!

E deja luat,liniste !!!

mama.is.here
mama.is.here  •  25 Ianuarie 2013, 10:13
Postat de andystar pe 24 Ianuarie 2013, 23:36

FOOOOOOOORTA STEAUA ! SPRE 25 !

sa-l vedem mai intai pe 24!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează