FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a bifat încă un transfer » Jucătorul a făcut vizita medicală și a semnat în această după-amiază

Foto: FC Dinamo
Foto: FC Dinamo

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2016 18:00

După ce l-a adus pe Laurențiu Brănescu, Dinamo a bifat și al doilea transfer.

Formația alb-roșie l-a legitimat pe bosniacul Azer Busuladzici, fostul mijlocaș central al danezilor de la Odense. Jucătorul de 24 de ani a efectuat astăzi vizita medicală, iar după-amiază a semnat contractul cu Dinamo.

"Este o experiență extraordinară pentru mine. Este prima oară când voi juca în afara Danemarcei. Știu că Dinamo are un palmares european și că se bate la titlu. Voi contriubi la istoria acestei echipei"Azer Busuladzici

27 de partidea jucat Busuladzici pentru Odense în acest sezon, în care a înscris un gol și a dat două pase decisive

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (11)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Iunie 2016, 00:19

Pentru Busulsstovu asta este o experienta extraordinara. Este prima oara cand va iesi din satul lui din Danemarca. I-a zis cineva ca Dinamo are un palmares european, viseaza la titlu, dar nu mai sunt butoanr, asa ca termina pe locul 4 si se pregateste din mileniul trecut pentru cempionzlig. Va contribui la istoria acestei echipei, va scrie istorie alaturi de Niuniuniuniu Dinamo!!!

je__
je__  •  27 Iunie 2016, 22:05
Postat de dvd1 pe 27 Iunie 2016, 16:30

Domnilor de la Dinamo: cu citeva etape inainte de terminarea campionatului trecut ati publicat o fotografie (frumos ar fi sa stim de unde ati copiat-o) cu "noul stadion al lui Dinamo, incepem constructia imediat ce se termina campionatul ca sa fie gata in cel mai scurt timp". La ce nivel a ajuns constructia?

E aproape gata...! :))

zecs93
zecs93  •  27 Iunie 2016, 21:22

sa vedem de ce e in stare, in videoclip nu se misca rau deloc

Vezi toate comentariile (11)
Comentează