FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII 4-0

Dinamo a făcut una dintre cele mai bune partide ale sezonului, dar un "câine" a fost cel mai slab de pe teren » Notele partidei cu Pandurii

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 09:14

Dinamo a obținut aseară pe teren propriu cea mai categorică victorie din acest sezon, 4-0 cu Pandurii Târgu Jiu, dar a existat un dinamovist care s-a remarcat negativ.

Atacantul Adam Nemec a ratat două ocazii uriașe de a înscrie (detalii AICI), la 1-0 și la 3-0, și a fost schimbat de Ioan Andone după o oră de joc. Slovacul a fost cel mai slab fotbalist al lui Dinamo în meciul de ieri și a primit nota 2 din partea Gazetei. 

La polul opus, cele mai bune evoluții le-au aparținut lui Nistor, Hanca și Vali Lazăr, care au obținut nota 8.

Niciunul dintre fotbaliștii antrenați de Petre Grigoraș nu a obținut o notă mai mare de 4. Căpitanul gorjenilor, Lucian Sânmărtean, a obținut cea mai mare notă din echipa "pandurilor".

Notele meciului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (49)
10203320898183264
Mirel Grigoriu  •  23 Octombrie 2016, 18:36

Asta este comentator, Nemec a ratat in atac dar a fost f. bun in aparare.

geo.b.
geo.b.  •  23 Octombrie 2016, 17:24

Pentru cei care vad doar blaturi si o dau intruna cu blaturile:singurul club a caror colaboratori au fost filmati fugind cu valiza dupa jucatorii adversi,a fost,....... a fost,.......spuneti voi.Atunci s-a vazut clar,cea ce spuneti voi insa sunt doar presupuneri. Adica basme.Cand faci niste afirmatii trebuie sustinute cu dovezi,care sa se vada ca lumina.Impotriva patronului vostru sunt dovezi filmate,in schimb afirmatiile voastre nu au acoperire.Altfel ati fi aratat dovezi.

fangigi
fangigi  •  23 Octombrie 2016, 17:18
Postat de q2016 pe 23 Octombrie 2016, 17:06

Probabil ca acum nu mai exista reguli. Atunci cand existau reguli, nota 3 era acordata la luarea unui "rosu". Cum sa dai 2? Nemec a ratat ingrozitor, dar s-a batut exemplar in ambele faze ale jocului, a recuperat si a oferit multe pase coechipierilor. Notarea cu 2 este pur si simplu o insulta. Nemec a jucat foarte bine, dar a avut mult ghinion.

N-a luat rosu, n-a facut si nici n-a ratat penalty, merita un 4 macar!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează