FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a găsit soluţia pentru postul de fundaş stînga » Achiziţie sau Scarlatache

În tur, Scarlatache a jucat de 8 ori pentru roş-albi
În tur, Scarlatache a jucat de 8 ori pentru roş-albi

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2012 20:12

Dinamo continuă negocierile pentru Anderson şi Luisinho, au luat în calcul şi alte piste, dar în caz că nu se va concretiza nimic, salvarea vine din curtea proprie.

Acoperirea postului de fundaş stînga a devenit prioritară pentru roş-albi, întrucît, după vînzarea lui Zie Diabate la Dijon, Cristi Pulhac (27 de ani) a rămas singura soluţie. Nicolae Muşat a fost anunţat că nu mai intră în calcule, aşa că, dacă Dinamo nu va reuşi nici un transfer pe acest post, Adrian Scarlatache (25 de ani) va fi concurentul lui Pulhac pe acest post.

Mîine, discuţia finală
Roş-albii au continuat corespondenţa cu Vitoria Guimaraes pentru transferurile fundaşului stînga Anderson Santana (25 de ani) şi atacantului Targino (25 de ani) şi au stabilit cu portughezii ca mîine să poarte ultimele negocieri. S-au pornit tratativele şi cu Pacos Ferreira pentru Luisinho, fotbalist ce evoluează pe toată banda stîngă, iar şefii analizează şi alte CV-uri cu alţi fotbalişti propuşi de diverşi agenţi.

Ilie face 600.000 de euro?
Cristi Borcea a discutat şi cu Marius Stan despre posibilitatea aducerii lui Silviu Ilie, de la Oţelul Galaţi. Preţul solicitat de gălăţeni, 600.000 de euro, a fost considerat prohibitiv de roş-albi. "Exagerat pentru un fotbalist care e mai mult rezervă la Galaţi" a fost răspunsul "cîinilor". Un alt campion, Adrian Sălăgeanu, rămîne în continuare pe lista liderului, dar Borcea şi compania aşteaptă să vadă cum se va termina disputa dintre fundaşul stînga de 28 de ani şi şefii Oţelului. Preţul pentru un eventual transfer, 500.000 de euro, a determinat-o pe Dinamo să dea înapoi.

Alves se răzbună
Ieri, Joao Alves s-a întors în Portugalia după experienţa nereuşită de la Dinamo, unde nu s-a înţeles cu conducerea asupra salariului. Mijlocaşul de 31 de ani a lăsat de înţeles că le va transmite colegilor Anderson şi Targino să nu vină la Bucureşti: "Nu m-am aşteptat să am parte de asemenea tratament, mai ales că eu m-am dus cu inima deschisă. Total neprofesionişti oamenii de acolo, normal că o să le povestesc şi băieţilor ce mi-au făcut cei de la Dinamo!".

3 goluri în 127 de partide are Scarlatache în Liga 1

14 meciuri a jucat Luisinho pentru Pacos în acest sezon, reuşind şi un gol

1 gol a marcat Anderson în cele 5 jocuri disputate pentru Guimaraes în acest sezon. Aceasta e singura sa reuşită din carieră

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Iar Takayuki

Cum transferul cu Joao Alves a picat, roş-albii vor să mai aducă măcar un mijlocaş central care să le creeze concurenţă lui Cătălin Munteanu şi Djakaridja Kone. Roş-albii vor relua negocierile pentru japonezul Astrei Ploieşti, Takayuki Seto, şi speră să scoată un preţ mai bun decît la prima discuţie: 400.000 de euro pentru 50% din drepturile federative ale fotbalistului. Mijlocaşul de 26 de ani şi-a dat acordul şi aşteaptă OK-ul cluburilor.

Superstiţia lui Borcea
Vineri seară, jucătorii dinamovişti, antrenorii şi oficialii au petrecut la restaurantul "Doi cocoşi" din Capitală, invitaţi fiind de Cristi Borcea. Preşedintele "cîinilor" a ales locaţia, convins fiind că îi va purta noroc echipei în acest sezon. "În 2007, cînd am făcut aici ultima petrecere, am luat titlul. Vrem acelaşi deznodămînt acum", a spus Borcea.

Inbox:
- Dinamo a plecat ieri într-un turneu de pregătire în Antalya, cu un charter, alături de echipa naţională şi de Universitatea Cluj. "Cîinii" vor sta pînă pe 1 februarie şi au programate trei partide de verificare.
- Alexandru Curtean e convins că va deveni om de bază la Dinamo: "Avem un lot foarte bun, cu jucători valoroşi şi sper să mă integrez foarte repede, să joc şi să ajut echipa să cîştige titlul şi Cupa României".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
redbuldog
redbuldog  •  23 Ianuarie 2012, 09:22

Dinamo e in moarte clinica,clubul e falit..! Chiar daca s-ar vinde 1/2 din echipa cu tot ce-i mai valoros si tot nu se sting datoriile,asta e si ideea pentru care ,,superactionarii” nu se agita,incet incet va cobora pe locurile 5-6-7.Numai cand va veni un investitor serios vom mai vedea performante in Stefan cel Mare...Pana atunci jucam cu alde Scarla.Moti, Pulhac, Patrascu si multe alte solutii de crizaaaa..

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Ianuarie 2012, 17:43
Postat de nikonist pe 22 Ianuarie 2012, 16:04

pe stanga, un bun aparator a fost si stefan radu. pe dreapta...dupa contra,mi-a placut de semeghin,aminteste-ti cum dominau partea dreapta seme cu fl. petre...

Gresesti. Stefan Radu la Dinamo a jucat fundas central, alaturi de Moti. Fundas stanga in acea vreme era Pulhac. Iar Semeghin a jucat tot pe stanga, inainte de Pulhac. Fundas bun nu a fost, fii sigur, atfel ar fi jucat si la cluburi mai bune, nu la echipe gen Foresta sau FC Arges. Era energic, dar nerod. Tin minte ca in meciul cu Spartak Moscova, dupa 0-4 in tur, Dinamo remontase, avea 3-0 si o interventie specifica a lui Semeghin( intoarcerea mingii din lateral catre centru) a dus la golul moscovitilor care ne-a ingropat. M-am bucurat cand am scapat de el, bezmeticul vitei de vie ce era!

nikonist
nikonist  •  22 Ianuarie 2012, 16:04
Postat de cpt.ahab pe 22 Ianuarie 2012, 14:07

Decat cu transferuri gen Rubio, mai bine cu Scarlatache. Ce fundas lateral valoros a adus Dinamo in ultimii ani? De la Contra incoace, noi n-am mai avut fundas dreapta. Iar fundas stanga... cred ca de la Selimes. S-au adus tot soiul de prapaditi, nu-i de mirare ca de ani de zile benzile sunt acoperite cu fundasi centrali, care, oricum ai lua-o, tot centrali raman( vezi ultimele cazuri: Luchin si Diabate). Si cum sa fie altfel, cand actuala conducere considera scump un jucator de 400.000 de euro?! Jucatorii lui Dinamo sunt eroi: ei joaca impotriva propriei conduceri, incapatanandu-se sa tina capul sus, in conditiile in care Borcea-i duplicitar, Badea avar si Sandulescu manechin!

pe stanga, un bun aparator a fost si stefan radu. pe dreapta...dupa contra,mi-a placut de semeghin,aminteste-ti cum dominau partea dreapta seme cu fl. petre...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează